Palmarsson nem jelent meg a Veszprém edzésén! Nem számol vele Vranjes

A következő közleményt adta ki a Telekom-Veszprém csapata:

„A mai napon elkezdődtek az edzések a Telekom Veszprém együttesénél. Az edzés előtt 15 perccel Aron Pálmarsson rövid üzenetben jelezte a csapat edzőjének, hogy nem kíván megjelenni az edzésen, helyette hazautazik Izlandra.

Ljubomir Vranjes tájékoztatta a Klub elnökségét, valamint a Klubot működtető gazdasági társaság vezetését, hogy a történtek miatt nem számít a játékosra a következő idényben. Azért döntött így, mert a játékos döntése azt jelenti, hogy nem tiszteli a csapattársait, ez pedig az Ő filozófiájába nem fér bele, egy profin gondolkodó játékos nem helyezheti előtérbe saját érdekeit, a csapattársaival szemben.

A Klub elnöksége, valamint a Klubot működtető Zrt. vezetése egyetért az edző döntésével, ugyanakkor elfogadhatatlannak tartja a játékos jogszerűtlen viselkedését, amellyel súlyosan megszegte a 2018. júniusáig érvényben levő szerződését, emiatt késedelem nélkül megteszi a szükséges jogi lépéseket, hogy a játékosra a lehető legsúlyosabb eltiltást és kártérítési kötelezettséget rója ki az illetékes szervezet.

A Telekom Veszprém és az FC Barcelona június végén megállapodott arról, hogy a játékos a következő idényt Veszprémben tölti, az FC Barcelona nem óhajtja kivásárolni a játékos játékjogát a 2017–18-as idényre. A megegyezést nem befolyásolja a játékos szerződés szegése.”

 

Bármi is legyen a háttérben, egy profi játékostól ez megengedhetetlen magatartás…

Reklámok

One Reply to “Palmarsson nem jelent meg a Veszprém edzésén! Nem számol vele Vranjes”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s