Bundesliga: Mahé keze megremegett, időntúli szabaddobásgóllal győzött a Füchse Berlin

Ha csütörtök, akkor Bundesliga. Ma is fordulót rendeztek a világ legkiegyenlítettebb bajnokságában. Több mérkőzés az utolsó másodpercben dőlt el, vagy utána…

A Flensburg nem tudott nyerni, döntetlent értek el a nemrég edzőt váltott Göppingen otthonában. A mérkőzésen többnyire a hazai csapat vezetett, de a Flensburg mindig egyenlíteni tudott. Az utolsó fél percben a Göppingen támadhatott, de elveszítették a labdát, így Vranjes volt csapatának nagyjából 20 másodperce maradt arra, hogy győztes gólt érjenek el. A végső döntés a jövőre a Veszprémbe igazoló francia világbajnok Mahé kezében volt, de ő kapufát dobott, így maradt az igazságos döntetlen.

A Leipzig – Füchse Berlin mérkőzés igazi dráma volt. Változatosan alakult a találkozó, hol az egyik, hol a másik csapat vezetett. Az utolsó percben döntetlen volt az állás, ekkor a Berlin gólt lőtt, de szinte azonnal kaptak egyet Weber révén. Fél perc maradt hátra. Egy hosszú akció után a berliniek beállósa kapta meg a labdát, a helyzetét kihagyta, mivel szabálytalankodtak ellene, ennek ellenére csak szabaddobást kaptak a vendégek. Eközben lejárt a rendes játékidő. Az érthetetlen ítélet miatt a felháborodás akkora volt a vendégek részéről, hogy a Berlin edzője, Petkovic piros lapig jutott reklamálás miatt. Ekkor Fäth állt oda az időntúli szabaddobáshoz, és elemi erővel, a felső kapufa segítségével vágta be a győztes gólt. Elképesztő találkozó volt.

Ortega csapata, a Hannover kedden nagy verést kapott a bajnok Löwentől, most a élcsapatok közé vágyó Melsungen vendégei voltak. A hazai csapat többször vezetett, de Ortega csapat mindig egalizálni tudott, sőt, nem egyszer vezettek is a Melsungen otthonában. A végén a hazaiaknak jött ki jobban a lépés, így a Hannover két gólos vereséget szenvedett, és el kezdett lejebb csúszni a táblázaton. Szégyenkezésre azonban nincs okuk.

A Löwen magabiztos, tíz gólos győzelmet aratott a feljutó Hüttenberg ellen, így továbbra is egyetlen vereséggel állnak a tabella élén, igaz több mérkőzést játszottak, mint a Füchse Berlin.

22196300_1868356616515576_1758499079799395302_n

 

Később kezdődött az Erlangen – Kiel találkozó, jelenleg az állás: 8-12 (26. perc)

A Bundesliga aktuális állása:

Screenshot 2017-10-05 21.05.55.png

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s