Vége! Palmarsson 700 ezer euróért vált csapatot, Nenadic januárban Veszprémbe igazol?

A Palmarsson-saga folytatódik. Egy montenegrói honlap, a a handballme.me információi szerint a Barcelona azonnali hatállyal kivásárolná a Veszprém játékosát, Aron Palmarssont. Az összeg jól jönne a magyar csapatnak, hiszen januárban versenybe szállnának a szerb Petar Nenadicért. 

“Vége”- írja oldalán a kézilabdás portál a facebook oldalán. Tíz napon belül csapatot válthat Palmarsson, hiszen a katalán sztárcsapat kész 700 ezer eurót fizetni az izlandi irányítóért. A válogatott szünet után már csatlakozhat is Palmarsson a Barcelonához. A Veszprém jól járhat, hiszen Palmarsson már aligha fog pályára lépni a rekordbajnok mezében, viszont a pénzt azonnal fel tudja használni, ráadásul már tudni vélik, hogy mire költené a Veszprém a 700 ezer euró egy részét. Petar Nenadic ára 400 ezer euró lenne, és már januárban csatlakozhatna a bakonyi alakulathoz.

Screenshot 2017-10-07 12.52.52.png

Szeptember 15-én a spanyol Mundo Deportivo még úgy tudta, hogy a magyar topcsapat nem alkuszik meg, és 1 mllió euró alatt nem adja oda a Barcelonának Palmarsson játékjogát. A 700 ezer eurós ajánlattal ugyanakkor mindkét fél elégedett lehet, és pontot tehetnek az ügy végére.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s