Palmarsson: megköttetett az üzlet? A Veszprém 1 millió eurót kap azonnal

A Palmarsson-szappanopera a vége felé közeledik. A handball-planet.com szerint a Barcelona és a Veszprém megállapodtak.

Korábban 700 ezres üzletről lehetett hallani, viszont a kézilabdás portál úgy tudja, 1 millió euró cserél gazdát az izlandi irányító játékjogát illetően. A honlap tudni véli, hogy Palmarrson már a katalán városban van, és hamarosan elkezdi az edzéseket.

“Hétfőtől Palmarsson Barcelona mezt ölt” – jelenti ki a handball-planet.com magabiztosan. Információik szerint a Barcelona minél előbb szeretné soraiban tudni Palmarsson, ezért inkább elfogadja a Veszprém által kért, egy millió eurós összeget.

El tudjuk képzelni, hogy a megjelent inormáció közel vannak a valósághoz. Természetesen van egy kis hiányérzetünk, hiszen Palmarsson élsportolóhoz méltatlan módon hagyta cserben a csapatát, a szurkolókat, és tulajdonképpen a kézilabdás világot. Amennyiben létrejön az üzlet, nem lesz büntetés, így valószínűleg eltiltás sem, minden megy tovább. A Veszprém elkölti felhasználja az egy millió eurót, a Barcelona megkapja a játékost, akit akartak, míg Palmarsson ott játszik, ahol akar. Papíron mindenki jól jár, ugyanakkor a mi véleményünk az, hogy egy ilyen felháborító viselkedés után – amelyet a legutolsó osztályban sem enged meg magának az ember – nem mehet minden tovább büntetés nélkül.

Illetve: talán nem is a büntetés elmaradása a legnagyobb baj, hanem inkább az, hogy itt lesz egy élő példa arra, mit kell csinálni, ha valaki nem akar élő szerződéssel a saját csapatában játszani. Gipsz Jakab játszik a Kórház KC-ban, el szeretne igazolni, de természetesen élő szerződése miatt nem teheti. Ezért úgy dönt hazamegy, hisztizik, nem jelenik meg edzésen, sztrájkol, bojkottálja a csapatot. Ezután, hogy a Kórház KC még egy kis pénzt lásson az ügyből, inkább elfogadja a másik csapat ajánlatát… Nem jó példa a fiataloknak, nem jó példa senkinek. Precedenst kellett volna teremteni, amely után soha egyetlen játékosnak még csak eszébe sem jut, hogy úgy járjon el, mint Palmarsson.

 

 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s