Hanning: “Szerettük volna a nyáron Palmarssonra elcserélni”

Bob Hanning a Füchse Berlin sportigazgatójával készült egy interjú a minap a Kieler Nachrichtben. Egy újságírói kérdésre elárulta, hogy szerették volna megszerezni Palmarssont a Veszprémtől.

A napokban az egyik legaktuálisabb és leggyakrabban emlegetett átigaozolási “pletyka”, hogy a magyar rekordbajnok, Telekom Veszprém szeretné megszerezni a Füchse Berlin szerb játékosát, Petar Nenadicot. Egy interjú keretében Bob Hanningot, a berliniek sportigazgatóját kérdezték meg erről, aki érdekes választ adott a kérdésre:

“- Apropó Nenadic: a Telekom Veszprémnél nagyon szeretnék, hogy Nenadic már januártól csatlakozzon a csapathoz. Egy korai átigazolás teljesen kizárt?

– A veszprémiek vágyairól mi is hallottunk. Soha ne modd, hogy soha. Ugyanakkor a masszív nyomásnak már a nyáron is ellen tudtunk állni. Én úgy gondolom, hogy az élő szerződések azért vannak, hogy betartsák őket a felek. Én ennek szellemében dolgoztam végig az elmúlt 12 évet. Én nagyon nyugodt vagyok. Egyébként volt egy ajánlatunk a nyáron a Veszprémnek: mégpedig, hogy cseréljük el Nenadicot Palmarssonnra. Aztán az ügyből semmi sem lett…”

Bob Hanning a jó startra való tekintettel minden egyes megnyert meccset 5000 euróval honorált. Azt mondta, addig fizeti be ezt az összeget meccsenként a csapatkasszába, amíg ki nem kap a csapat. Háromszor kellett így mélyen a zsebébe nyúlnia, hiszen nem is olyan régen Ortega csapata megverte a Füchse Berlint. A csapat azért, gondoljuk, fel tudja használni a 15 ezer “ajándékeurót”.

 

 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s