német kézilabda Veszprém

A Kiel sztárja a Veszprémben?

Rune Dahmke, a THW Kiel balszélsője élőben tekintette meg a Győr-Vasas NBI-es női mérkőzést. Ahogy lenni szokott, megindult a találgatás, miért volt ott a német klasszis a lelátón? Többen már azt pusmogták, hogy biztos a Veszprémbe érkezik.

Akik abban reménykedtek, hogy Dahmke országot vált, őket el kell keserítenünk. Prózai oka volt, hogy a német rekordbajnok Kiel játékosa Magyarországra, egészen pontosan Győrbe látogatott. Stine Bredal Oftedal, a győriek irányítója és ő ugyanis párt alkotnak, így csak a kedvesét jött el megnézni. A válogatott szünet miatt a Kiel sem játszik mérkőzést, így volt ideje megnézni a Győr-Vasast. Sok izgalmat nem láthatott, ugyanis a hazai csapat már a félidőben 22-3-ra! vezetett, amely minden valószínűség szerint magyar negatív rekord. A vége 40-15 lett. Oftedalt is feldobhatta, hogy a kedvese élőben nézi meg a mérkőzést, hiszen nyolc gólig jutott.

22688040_892035387627047_4396162389527947424_n

 

Feltehetnénk a kérdést, hogy miért is ne jöhetne Dahmke a Veszprémbe? Jogos is lehetne a felvetés, hiszen egy pár ezer km-es tábkapcsolat nem túl optimális, ugyanakkor azt ne feledjük, hogy a Telekom Veszprém most igazolta le Manaskovot, aki egyre jobb formában van. Ezen kívül Strlek is érkezik hamarosan, és a francia világbajnok Kentin Mahé is tud szélen játszani, így sajnos szinte kizárt, hogy a német balszélső Magyarországra tegye át a székhelyét.

Dahmke oda volt a Győri Arénáért

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: