Már nem Skaliczki László a Békéscsaba edzője

A szezonban először a Békéscsaba kispadján történt változás. A pont nélküli csapat közös megegyezéssel vált el “Skalától”. 

 

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE vezetése és Skaliczki László vezetőedző a mai napon közös megegyezéssel felbontották a szakember 2018. június hó 30. napjáig érvényes munkaszerződését. A Felek sok sikert kívánnak egymásnak a továbbiakban!

A klub keresi a távozó vezetőedző utódát, a csapat irányítását ideiglenesen Fábián Csaba, a klub kiemelt serdülő csapatának „B” licenc-es vezetőedzője veszi át, akinek munkáját Zöldi-Tóth Katalin segíti. Az ideiglenes megbízatás várhatóan a szombati, Fehérvár KC elleni bajnoki mérkőzésig tart, az egyesület hétfőtől végleges megoldást szeretne a vezetőedzői poszt kapcsán.” áll a Békéscsaba honlapján.

Skaliczki Lászlónak sok sikert kívánunk, az a véleményünk, hogy nála jobb jelöltet nem nagyon fognak tudni találn a csabai vezetők.  Nem edzőprobléma van Békéscsabán, egyszerűen rosszul igazoltak, gyenge a keret. Ha ennyire elégedetlen volt a vezetés, akkor miért nem fogadták el a pár héttel ezelőtt benyújtott lemondását…? Persze a kulisszák mögé mi sem látunk.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s