Hosszú sérülés után végre visszatér az ex-veszprémi átlövő

A Füchse Berlin horvát jobbátlövője nyolc hét kényszerpihenő után végre edzésre jelentkezett. A Bundesligát vezető csapat edzője nagyon örül a visszatérésnek.

Marko Kopljar, a Füchse Berlin nyáron igazolt jobbátlövője nyolc hetet kényszerült kihagyni egy sérülés miatt. “Nagyon örülök, hogy ismét velünk van” – nyilatkozta Petkovic, a berliniek szakvezetője.

A Bundesligában előkelő helyet elfoglaló Füchse Berlin csütörtökön a Frisch auf Göppingen otthonában lép pályára, és az edző semmi akadályát nem látja a Veszprémből igazolt játékos pályára lépésének. Kopljarnak már nincsenek problémái, a közelítőizom sérülése elméletileg teljesen rendbe jött.

size=708x398A horvát lövő korábban szeretett volna visszatérni, de az edző és az orvosi stáb úgy látta jónak, ha adnak neki még egy kis időt. “Nem engedtük el a horvát válogatotthoz sem, pedig nagyon akarták, hogy ott legyen” – nyilatkozta Petkovic. A keresztszalagszakadást szenvedett Igancio Plaza Jimenezen kívül így minden játékos a mester rendelkezésére áll.

Egyébként Petkovicnak ez egy kivételes összecsapás lesz, hiszen majdnem tíz évig áll a Göppingen szolgálatlában. “Parázsmérkőzés lesz, nagyon várom már, örülök a találkozónak. De a két pontnak még jobban örülnék”.

Foto: Lächler

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s