Kiel: Jicha váltja Gislasont a kispadon?

A THW Kiel háza táján nagy változások vannak. Az egyik legérdekesebb sajtóhír, hogy az idén visszavonult Filip Jicha válthatja Gislasont a kispadon.

A Kiel menedzserével, Thorsten Stormmal 2021-ig hosszabbították meg a szerződését, míg az ex-kieli játékost, Szilágyi Viktort általános sportigazgatónak tették meg. A csapat nem kezdte jól az idényt, csak mostanában kezdtek el magukra találni. Gislason vezetőedző helye biztos, ugyanakkor “csak” 2019-ig szól a szerződése, és több interjúban is elmondta, hogy ezt nem szeretné meghosszabbítani; visszavonulna a kézilabdától. A imagesnémet Bild már tudni véli, ki követi az izlandi mestert a kispadon. A nemrég visszavonult,ex-kieli legenda, Filip Jicha lehet a befutó.

Jicha 2007 és 2015 között volt a Kiel játékosa, és rengeteg sikert értek el együtt Gislasonnal, aki 2008-tól vezeti a zebrákat. Mi Stefan Kretzschmar véleményén vagyunk. A legendás balszélső a Sky televízió kézilabda szakértője, és egy erre vonatkozó kérdésre elmondta, hogy ő elképzelhetetlennek tartja, hogy Gislasont Jicha kövesse a kispadon. Szerinte (is) a cseh sportembernek először több évet el kellene eltöltenie másodedzőként, friss vezetőként a Kiel túl nagy falat lenne.

 

jicha169_v-contentxl

 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s