Gyengülhet Ortega csapata

Az ex-veszprémi Carlos Ortega által vezetett Hannover idén eddig remekül szerepel. A siker egyik kulcsfigurája Malte Semisch. Ő azonban jövőre a Füchse Berlin csapatát fogja erősíteni.

A Hannover nem tudott meccset nyerni ebben a naptári évben, így nyáron az  edzőváltás mellett voksoltak a vezetők. A Veszprém volt mesterét, Ortegát tették meg a csapat edzőjének, és a csapat idén remekelt. Legyőzték többek között a Flensburgot, a Kielt és a Füchse Berlint is, és jelenleg negyedikek a tabellán; valószínűleg kiesési gondjaik nem lesznek. Több tényező kellett hozzá, hogy a Hannover ilyen jól szerepeljen, ebből egyik Malte Semisch, a 208 cm-es kapus, aki szinte egymaga nyerte meg a Kiel elleni idegenbeli meccset. A 25 éves tehetségére más is felfigyelt, és a hírek szerint a Füchse Berlin  a következő évtől leigazolná a német hálóőrt.

recken_16-semisch-malte

Érdekes helyzet állhat fent a fővárosi csapatnál: A 41 éves Stochl valószínűleg visszavonul vagy csapatot vált, de ő nem sokat védett a német válogatott Silvio Heinevetter mögött. Viszont a Berlin leigazolt már egy kapust, a Barcelona macedón hálóőrét, Ritkovskit. Azt nem tudjuk elképzelni, hogy három klasszis kapust foglalkoztatna a jövőben a Füchse, viszont Heinevetter szerződése 2020-ig szól.

Valószínűleg bombaigazolás lehet a háttérben, legalábbis mi erre tippelünk.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s