Szabó Edina esete az építkezéssel. Metafora és szavazás

Szabó Edina edzői ténykedése megosztja az érdi és a semleges szurkolókat is. A következő. Az egészről a következő történet jutott eszünkbe. 

Van egy szolgos öregember, aki házakat épít. A képességei alapján tökéletes négyemeletes toronyházat rak össze, ahol mindenki boldog. Néha egy kisebb szellőtől leesik a vakolat, de hamar elfelejtik az öregnek, hiszen maga építette fel a házat. Olyannyira magáé a ház, hogy a saját dolgait is abban tartja. Előbb utóbb azonban annyi alapanyagra tesz szert, hogy egy felhőkarcolót is felépíthetne. Igen ám, de öreg képességei nem engedik meg, hogy felhőkarcolót építsen, másik mesternek kellene építkezni, aki fel tudja használni az újonnan kapott alapanyogokat. Az öregember képességeit mindenki elismeri, hiszen nélküle nem lenne meg a mostani ház, viszont vele már nem tudnának tovább növekedni.  A kérdés az, hogy miért akar valaki egy toronyházban lakni, amikor lakhatna akár egy felhőkarcolóban is…?

A lehetőség ugyanis adott…

Az Érdben van az egyik legjobb magyar kapus, aki a talán a világ egyik legjobban indító kapusa. A csapatban van a világ egyik legjobb jobbszélsője, talán a Győrnek sincs ilyen képességű balkezes szélsője. Az Érdben szerepel a magyar válogatott balátlövője, egyik irányítója, a kezdő beállósa, és egyik újdonsült balszélsője… A többiek is válogatott kerettagok vagy közel vannak ahhoz. Ez a keret abszolút nincs messze a Fradi keretétől, akik nemzetközi kupákat nyertek, e mellett el-el csípnek a Győr elől egy-egy kupát, valamint stabil ezüstérmeseknek mondhatók évek óta. Nehéz döntés, főleg a csapat kiáll az edző mellett. Kíváncsiak vagyunk a döntésre. Skaliczkit vagy Kim Rasmussent el tudnánk képzelni az Érd kispadján.

Szavazás:

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s