Uli Hoeness bocsánatot kért a kézilabdázásról alkotott negatív véleménye miatt…

A Bayern München elnöke nemrégiben negatívan nyilatkozott a kézilabdázásról. Persze, hogy nem úgy gondolta…

Mint azt korábban megírtuk, Uli Hoeness a következőket nyilatkozta a Süddeutsche Zeitungnak: “A kézilabda nemzetközi szinten gazdaságilag értéktelen. Szinte egyik országban sem veszik komolyan, kivéve Németországban.”

A Bayern München elnöke szeretné tisztázni magát: ” Félreértés történt. Felhívtam a Bundesliga vezetőjét, Frank Bohmannt és elnézést kértem a kijelentésemért. Ő elfogadta a bocsánatkérésemet.

Hoeness határozottam kijelentette, hogy nem szeretett volna erről a csodálatos sportágról negatívat mondani, azonban szerinte a kosárlabdázás “érdekesebb sportág”.

A Bundesligát vezető Bohmann a következőképpen reagált a Bildnek: “A kézilabda nem akar világsport lenni. Európa több országában mégis a kézilabda népszerűbb a kosárlabdánál.”

Élesebb hangot is megütött: “Egyáltalán nincs rendben, hogy Uli Hoeness a kijelentésével a munkánkat degradálja. Ilyet egészen egyszerűen nem csinál az ember.”

Az tény, hogy Hoeness jó politkus lenne. Először olyannal kapcsolatban nyilatkozik, amiről fogalam sincs, aztán amikor ellenállásba ütközik, azonnal elnézést kért, és persze nem úgy gondolta…

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s