Görbicz – magyar válogatott: 1095 – 1023

Pár helyen olvasni lehetett, hogy talán ideje lenne, ha Görbicz Anita szögre akasztaná a kézilabdás cipőjét. Mi nem vagyunk ezen a véleményen, az ő rutinja sokat érhet, hiszen rengeteg világversenyt megjárt, világklasszis játékosról van szó.

Kíváncsiak voltunk a válogatottban szerzett gólok számára. Tudjuk, hogy ez egy fiatalított csapat, ahol például Háfra vagy Lukács nem sok szerepet kapott eddig, viszont érdekes adatot találtunk. A válogatott játékosok góljainak száma összesítve nem éri el Görbicz Anita válogatott góljainak számát. Jelen esetben persze, a 15 játékost számítva.

 

Screenshot 2017-12-02 09.57.34.png

A 15 játékos 1023 gólt lőtt eddig a magyar mezben, érdekesség, hogy Janurik és Bíró is “gólerősek”, és abban is biztosan vagyunk, hogy a válogatott góljainak a száma növekedni fog ezen a világbanokságon. A győri Bódi a második leggólerősebb, utána következik Kovacsics és Szöllősi-Zácsik Szandra.

Görbicz Anita válogatott góljainak száma: 1095. Tiszteletre méltó eredmény, nem kérdés, hogy ott a helye a válogatottban! Hajrá, magyarok!

660.jpg

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s