A Nenadic-transzfer: minden, amit tudni érdemes

A Veszprém leigazolta a Füchse Berlin szerb játékosát, Petar Nenadicot. A bejelentés nem ért váratlanul senkit, hiszen már régóta terítéken volt az irányító esetleges csapatváltása. A részletekről Bob Hanning, a berlini csapat elnöke árult el részleteket.

“Jobb egy boldog Nenadic januárig, mint egy boldogtalan a szezon végéig” – summázott Bob Hanning a Füchse Berlin vezetője. Nenadic már a nyáron el szeretett volna igazolni a magyar rekordbajnokhoz, de ezt a berliniek nem engedték. “Már a szezon elején azt mondta, hogy azonnal el szeretne igazolni Veszprémbe. Makacsak voltunk, és nem engedtük el. Aztán úgy döntöttünk, rendben, mehet, de egy millió euró a kivásárlási ára, ez véleményem szerint Nenadic valódi ára.”

Az átigazolás ekkor meghiúsult. “Ezután azt találtuk ki, hogy cseréljük el Nenadicot Palmarssonra, de ezt a Veszprém azonnal visszautasította, mondván, az izlandi többet nem lép pályára náluk. Az utóbbi időben azonban ismét aktuálissá vált a helyzet, ekkor úgy döntöttünk, hogy elfelezzük a kért összeget, hiszen az időtartam is a felére csökkent azzal, hogy a játékos csak januárban csatlakozik a Veszprémhez. Nenadic kivásárlási ára így 500 ezer euró volt. Az év végén semmit sem kaptunk volna érte, hiszen lejárt volna a szerződése.”

“Beszéltem a játékosokkal is, ők azt mondták, jobb egy boldog Nenadic januárig, mint egy  boldogtalan a szezon végéig.” A kapott pénznek megvan a helye, a Zágrábból igazolt a Füchse Berlin, Mandalinic tette át székhelyét a német fővárosba. A berlini csapat jól áll anyagilag, nem az anyagiak voltak elsődlegesek: “A kapott pénz egyáltalán nem játszott szerepet, hogy elengedtük Nenadicot” – tette hozzá Hanning.

A játékos már el is köszönt egy nyilatkozatban: “Nagyon szép időket töltöttem Berlinben, és ezért hálás vagyok a klubnak. Azt kívánom, hogy továbbra is sikeresek legyenek és sok címet szerezzenek. A következő meccseket élvezni szeretném még, és mindent beleadok” – mondta a játékos.

 

Reklámok

2 Replies to “A Nenadic-transzfer: minden, amit tudni érdemes”

  1. Továbbra is azt állítom, hogy Nenadić egy nehezen kezelhetô játékos és sokszor a saját szerepét részesíti elônybe a csapatéval szemben.Berlinben meghúzta magát és nem is játszott rosszul de párszor megmutatta az igazi arcát.Veszprémben meglátjuk.
    Mindenesetre kiváncsian várom, hogy megtudjam, Gyôrivel mi a szándéka a Veszprémnek.Faluvégi után megy? Egy szóval lesújtó.Csak a pillanatnyi sikert hajszoljuk.Ez sajnos már nem a kézilabdáról szól!

    Kedvelés

    1. Szerintem az összes magyar játékosnak, aki lelátózik,maxium padozik az lenne a legjobb, ha Faluvégi példáján okulva egy erős nemzetköi csapatban kézilabdázna, hétről hétre

      Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s