Bódi elnézést kért a Háfra Noémire tett kijelentései miatt

Bódi Bernadett a nyilvánosság előtt mondott félreérhető (félreérthetetlen?) mondatokat a fiatal Háfra Noémiről. Ma elnézést kért, szerinte félreértették a szavait.

Az a bizonyos Bódi Bernadett interjú:

“A tegnapi mérkőzés nekem sem úgy sikerült, mint ahogy szerettem volna. És hát megmondom őszintén, hogy olyan emberek játszanak mellettem, most itt a Háfra Noémire gondolok, akikkel életemben nem játszottam egyébként együtt, és nagyon nehéz, nem tudom hogy ő most mikor, hogyan fog passzolni, meg ugye fiatal játékosról van szó, tehát én nem akarok úgy neki bekavarni, mert szegény nagyon izgul, és nagyon nehéz neki felvenni ezt a ritmust, és inkább hagyom, hogy csinálja azt, amit ő tud, de így viszont nekem a szerepem kicsit kevesebb ebből a szempontból, mert ő be akarja bizonyítani, nyilván gólokkal, hogy ő érdemes ide, és ezzel nincs is semmi probléma, és meg is tudja oldani, csak így meg én nem tudom ugye, hogy most akkor pontosan mikor fog passzolni, mikor kell visszaindulnom, tehát nincs meg az összhang közöttünk, megmondom őszintén, és ezt nagyon nehéz így egy kiélezett meccsen, ahol minden meccs fontos.”

És a mai bocsánatkérés:

„Úgy érzem, hogy félreértették a szavaimat, amikor arról beszéltem, hogy Háfra Noémivel először játszunk nagy tornán együtt. Mint ahogy az interjúban is elmondtam, Noni fiatal, bizonyítani szeretne, és ez sikerül is neki, remekül teljesít eddig a világbajnokságon Nagyon tehetséges játékos, nem véletlenül van itt a válogatottal, jól illeszkedett be a közösségbe is, újonc létére amikor pályára lépett, mindig segítette a csapatot a játékával, pontosan tudom, hogy ez milyen nehéz fiatalként. Nyilván időbe telik, míg tökéletesen összerázódunk, ám ez természetes. Valamennyi játékostársammal és a stábbal azon vagyunk, hogy együtt sikerre vezessük a nemzeti csapatot. Sajnálom, ha félreérthetően fogalmaztam, hiszen semmiféle konfliktus nincsen Noémi és közöttem, és a csapaton belül sem. Mindent megteszünk a sikerért a mérkőzéseken és azon kívül is, itt Németországban pedig fantasztikus támogatást kaptunk a szurkolóktól, és érezzük, hogy nagyon sokan drukkolnak nekünk otthonról is.”

Vihar egy kanál vízben?

Az biztos, hogy az első nyilatkozat nagyon nem volt rendben. A csapat ügyei nem tartoznak a nyilvánosságra, ráadásul Háfra eddig a kellemes meglepetés a magyar válogatottban. Reméljük, ezzel a bocsánatkéréssel mindenki megnyugszik. CSAPAT kell a lengyelek ellen! Hajrá, magyarok!

Bódi elnézést kért a Háfra Noémire tett kijelentései miatt” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Kicsit túl lett lihegve az első nyilatkozat! Sikerült ebben is megtalálni a félreérthető elszólásokat, igy aztán lehet feszültséget generálni! Nem vitatom, Bódi hibázott amikor belső infokat osztott meg jóindulattal! De könyörgöm, ne csináljunk már belőle bűnöst, hiszen alapjában véve igaz amit mond, hihető hogy nincsenek összecsiszolódva! És a nyilatkozatának EZ a lényege! Rossz aki rosszra gondol! Felesleges ellenségképet keresni! Csinálnak itt éppen elegen feszülséget a mindennapi életünkben!

    Kedvelés

    1. Igen, ez a lényege, de akkor mondja ezt, ne egy játékosra hegyezze ki a mondanivalóját szerintünk. Szerencsére, érett nők, megbeszélték, de akkor sem szerencsés egy ilyen nyilatkozat. Ma Bódi megmutatta, hogy kézizni is tud, úgyhogy minden rendben 🙂 szóval hajrá, magyarok! 🙂

      Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s