VB-statisztika: Bíró, a hetesölő; nincs magyar a legjobb göllövők között

Véget értek a csoportküzdelmek a női világbajnokságon, mindegyik csapat öt mérkőzést abszolvált. Lássuk az érdekesebb statisztikákat!

Góllövőlista: 

A lenti táblázat mutatja a VB legjobb góllövőit. Az első 26 név között sajnos nem találunk magyar játékost. Bódi és Schatzl a legjobb magyar, mindketten 18 gólt lőttek az öt mérkőzés folyamán. A tabellát az ex-győri Ana Gros vezeti, míg Nora Mörk, a zöld-fehérek jelenlegi gólvágója jelenleg holtversenyben a harmadik.

 

Screenshot 2017-12-08 23.31.01.png

 

Kapusstatisztikák:

A kapusok esetében két statisztikát vezet az EHF. Az egyik az összes lövést veszi figyelembe, a másik statisztika csak a büntetőket összegzi.

Az összes lövést mutató táblázatban Janurik Kinga a hetedik helyen áll éppen. A legjobb kapus a statisztika szerint a francia Darleux, Lunde és Grimsbo is az élbolyban van.

Screenshot 2017-12-08 23.43.40

 

Ami a büntetőket illeti, Bíró Blanka nagyon előkelő helyen tartózkodik. Jelenleg ő a harmadik legjobb “hetesölő”.  Érekesség, hogy Abiokakon Onoukou Berthe, vagyis a kameruniak hálóőre vezeti a listt, 50%-os hatékonysággal. 16 hetesből, nyolcat megfogott Respect!

 

Screenshot 2017-12-08 23.43.58

Reklámok

2 Replies to “VB-statisztika: Bíró, a hetesölő; nincs magyar a legjobb göllövők között”

  1. Magyar-Cseh.: kicsit lazábban vettük, meglátszott! Sani 5 gólt dobott- bravó- de egy csomó labdát eladott, b2-ben lomhán védekezett. Bódi remek volt, mint ahogyan Nadi, és Blani is! Ha kicsit jobban figyelünk nagyon simán nyerünk! Ez már a második amikor visszaengedjük a padlón lévő ellenfelet!

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s