Az MKSZ közleményt adott ki az EB szerepléssel kapcsolatban

A Magyar Kézilabda Szövetség úgy gondolta, hogy közleményt ad ki a magyar szerepléssel kapcsolatban. 

Az MKSZ közleménye

Férfi kézilabda-válogattunk három vereséget szenvedett és nem jutott tovább a csoportjából a horvátországi Európa-bajnokságon, így az alapcélt, a minimális elvárást sem teljesítette. Igaz ugyan, hogy a dánok ellen negyven percen át, a spanyolok ellen pedig mindvégig az Eb szintjéhez és a magyar kézilabda rangjához méltó teljesítményt nyújtott csapatunk, de az élsportban elsősorban az eredmény minősít, ezért mélységesen csalódottak vagyunk. Csalódást okozott Ljubomir Vranjes szövetségi kapitány bemutatkozása is. Természetesen azt is mérlegelnünk kell, hogy a régóta szükségszerű, mégis sokáig halogatott generációváltás éppen csak megkezdődött a válogatottnál, de a csehektől elszenvedett, fájdalmasan egyértelmű vereség utáni pillanatokban ez sem vigasz. A magyarok sajnos nem a pályán, hanem a lelátón voltak a varasdi csoport legjobbjai, köszönet és elismerés ezért minden szurkolónknak. Miattuk még nehezebb szívvel térünk idő előtt haza. A szólamokat mellőzzük, a közeli és a távolabbi jövő rengeteg feladatot ró a magyar kézilabda minden szereplőjére.

Magyar Kézilabda Szövetség

 

Ti mit gondoltok? Kellett egyáltalán közlemény? Rendben van? Volt a női csapattal kapcsolatban a vébén? Tényleg nem emkékszünk.

A magyar szurkolóknak pedig nagy tisztelet!

 

Reklámok

7 Replies to “Az MKSZ közleményt adott ki az EB szerepléssel kapcsolatban”

 1. Szerintem nem kellene külföldi edző. Vannak itthon is remek edzők. Pl: Csoknyai, Sótonyi, Éles, Zsiga
  Igen is fiatalítani kell! Jók lesznek a fiúk. Még szélsőt kell találni, bár szerintem lehetett volna vinni Pásztor Ákost, Fekete Dávidot.
  Irányítóban Császárt már nem kéne játszatni, helyette Győri Mátyás, Juhász, Faluvégi bevethető lesz.
  Én Balogot és A csont sem játszanám, jó a Bartók és ott kipróbálnám Tóth Áttilát.
  Jó kis csapat lesz, csak össze kell érniük!
  Hajrá magyarok!

  Kedvelés

 2. Nem kell temetni őket.Ez egy “csikó” csapat,össze kell érniük és a Mester is jó.Egyik napról a másikra nem lehet aranycsapatot összerakni. Probléma ott kezdődik,hogy türelmetlen vagyunk.Van ezeknek a srácoknak vér a pucájukban(bocsi) és ott vannak az “öregek”akik még húzóerők.Az olimpiára összefog érni a csapat csak legyünk hozzájuk türelemmel és biztassuka fiúkat ahogy eddig is,mert közönség előtt le a kalappai.

  Kedvelés

 3. Ennyi belefér ! A hozáállással nem volt probléma,az ellenfelek meg lényegesen jobb csapatok! Klasszis kapusunk sincs,amit a csehek kapura dobtak az gól volt!

  Kedvelés

   1. Nem papíron játszák a mérkőzést!!!A pályán ,és ott jobbak voltak!!!Ilyen nincs hogy papíron nem jobbak, ezek csak nagy közhelyek!!!!Ezeket is el kellene felejteni!!!Persze a Dánokat meg a Spanyolokat nem ,mert ők jobbak de majd a Cseheket igen!!=Halott taktika.Meg is döglött!!!

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s