Férfi EB: Landin hazautazik!

Meglepő újdonság a dán nemzeti csapatnál. A macedónok elleni magabiztos győzelmet követően a flensburgi Kevin Mollert behívták a válogatottba. Az ok: Niklas Landin hazautazik.

A Kiel világklasszis hálóőre nem sérülés vagy formahanyatlás miatt hagyja ott a dán válogatottat. A felesége a második gyermekükkel várandós, és a szülés bármikor bekövetezhet, és a kapus ott szeretne lenni a születésnél.

“Az egész EB alatt ez volt a fejemben. Nincs ebben semmi újdonság, természetesen nagy biztonságot ad, hogy Kevin a csapat rendelkezésére áll” – nyilatkozta Landin a dán TV2 Sportnak.

“Mindig megpróbáltam arra koncentrálni, amire koncentrálnom kellett. Ez mindig nehéz. Ez egy óriási dolog, és úgy gondolom, a fiúk megértik ezt.”

Nikolaj Jakobsen, a dánok szövetségi kapitánya a következőket nyilatkozta az esettel kapcsolatban: “Az ember semmit sem tervezhet előre. Azt szeretnénk, hogy Niklasnak ne legyen az az érzése, hogy valamiről lemaradt. Nincs annál nagyobb dolog, mint amikor az embernek gyermeke születik”.

Kevin Moller a Flensburg játékosa, de a következő idényt már Barcelonában kezdi meg. Nemrég tért vissza sérüléséből. Green a Bundesliga és a világ egyik legjobb kapusa, úgyhogy nem kell félniük a dánoknak, hogy az ellenfelek üres kapura fognak dobálni.

 

 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s