Mörk: “Ambrost is figyelmeztettem, hogy vannak korlátaim, sajnos nem tudok tenni ez ellen”

Nora Mörk sérülése heves beszédtéma a kézilabdát szeretők körében. A norvég klasszis keresztszalag-szakadása nem csak a Győrnek fáj, hanem egyúttal a sportág vesztesége is.  

Nora Mörk nem “csupán” egy világklasszis kézilabdázó, hanem egy példaértékű sportember. Személyiségét jól mutatja, hogy eddig hat! térdműtétje volt, és mindig vissza tudta küzdeni magát a világ közvetlen élvonalába. Most sem lesz egy másképp, ugyanakkor elgondolkodatóak azon szavai, amelyet a Nemzeti Sportnak adott még 2016-ban:

„Nem tudok napi kettőt edzeni, nem bírja a térdem. Nem terhelhetem annyira, mint mások. De a norvég válogatottnál is elmondtam, hogy ennyit és ennyit tudok edzeni – ha azt mondják, nem elég, semmi gond, átadom a helyem bárkinek. Ambrost is figyelmeztettem, hogy vannak korlátaim, sajnos nem tudok tenni ez ellen – csak akkor igazoljon át, ha ezt figyelembe tudja venni. A munkámmal nem lesz gond, és abban is biztos lehet, hogy minden meccsen számíthat rám. Ráadásul van jó oldala is a dolognak. Egyrészt mivel kevesebbet edzhetek, minden pillanatot komolyan veszek, minden gyakorlatot teljes erőbedobással csinálok – nincs lazulás. És amit nem végzek el a pályán, azt fejben pótolom: sokat gondolkozom a kézilabdáról, rengeteg meccset nézek, szituációkat pörgetek a fejemben. És amikor a pályán vagyok, akkor nincs kegyelem. Nyerni akarok.”

Talán jobban kellene tehermentesíteni a világklasszisokat. Amíg nem késő.

 

Mielőbbi gyógyulást és sikeres visszatérést kívánunk a világ egyik legjobb kézilabdázójának!

 

Screenshot 2018-02-06 11.09.23.png

 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s