Nagyot álmodnak: sztárigazolások Siófokon

A pletyka valósnak bizonyult, Penezic a Siófoknál folytatja a pályafutását. Mellette Kymirovát jelentették be.

„Mindenképpen szerettünk volna a belső posztokon erősíteni. Andrea és Tatiana személyében két klasszist igazoltunk, biztos vagyok benne, hogy az ő érkezésükkel szintet fogunk lépni. Az a célunk, hogy a jelenlegi keret nagy részét egyben tartsuk és egy-két minőségi igazolással megerősítsük azokat a csapatrészeket, amelyek erre rászorulnak. Hamarosan minden hosszabbító és érkező játékost be fogunk jelenteni.” – nyilatkozta Fodor János, a klub ügyvezetője.

Az az igazság, hogy valóban azon gondolkoztam, hogy abbahagyom a kézilabdázást és más területen folytatom a karrieremet. Nagyon sok ajánlatot kaptam, de Siófok volt számomra  a legjobb választás. Az is fontos szempont volt, hogy innen közel van Zágráb. Hiszek a klub filozófiájában, találkoztam játékosokkal a csapatból és azt látom, hogy egy nagyon jó projekt van kialakulóban rohamosan fejlődő infrastruktúrával.  Látszik, hogy nagyon sok energiát fektetnek a kézilabda fejlesztésébe. A magyar bajnokság nagyon erős, és talán jelenleg a legnépszerűbb Európában . Izgatott vagyok és alig várom, hogy elkezdjük az új bajnokságot a Siófokkal. – indított Andrea Penezic, az SKC nyáron érkező balátlövője. – Négy évig játszottam Szkopjéban, de most új egy környezetbe érkezem. Szeretnék minél hamarabb beilleszkedni, megismerkedni a lányokkal és elsajátítani a szellemiséget, ami itt uralkodik. Vannak kitűzött céljaink, megpróbáljuk megvalósítani őket. Másodikak szeretnénk lenni a magyar bajnokságban és legalább a harmadik helyezést szeretnénk elérni a Magyar Kupában. Felemelő érzés  lenne számomra, hogy ha segíteni tudnék a Siófoknak abban, hogy a Bajnokok Ligájában játszhasson. – Andrea így kommentálta a nyáron érkező új szakember, Tor Odvar Moen érkezését. –Természetesen ismerem a leendő edzőnket, több éve ismerős arc a kézilabdázás világában, szerintem ő egy igazi norvég legenda. Sok jót hallottam róla és úgy gondolom, hogy ezek mind igazak is. Alig várom, hogy elkezdjük az edzéseket és a közös munkát. – Nem lesz ismeretlen számára a siófoki öltöző, Katy véleményét is kikérte a döntés előtt. – Katarina Jezic itt játszik Siófokon, tőle rengeteg jó dolgot hallottam a klubról. Személy szerint nagyon jól érzi itt magát és a szerződését is meghosszabbítja további két évvel. Ahogy már említettem, tényleg sok jót hallottam a magyar bajnokságról és alig várom, hogy kipróbálhassam magam benne. A képességeimmel tisztába lehetnek az emberek a pályafutásom alatt mutatott játékom alapján.  Ami a hétköznapi Penezicet illeti, idővel megismernek majd engem és az adottságaimat, a magánéleti dolgaimat igyekszem nem a nagyközönség elé tárni, inkább megtartom magamnak ezeket.”

„Tudtam , hogy egy olyan bajnokságba szeretnék igazolni, ahol rengeteg minőségi mérkőzést tudok játszani egy olyan klub színében, amely éhes a sikerre. Számomra mindennél többet jelent a győzelem, ilyen a mentalitásom. Sok jót hallottam már a Siófokról, Irina Nikitina és Sanja Damjanovic is remekül érezte itt magát. Amikor megtudtam, hogy érdeklődnek irántam, elkezdett érdekelni a lehetőség. – nyilatkozta Tatiana Kyhmirova. – Természetesen az interneten keresztül elkezdtem utánanézni mindennek a klubbal, a várossal és a Balatonnal kapcsolatban. Néhány mérkőzésüket élőben megnéztem a Youtube csatornájukon és összességében tetszett, amit láttam. Ez egy új fejezet az életemben. Ez most valami teljesen más. Oroszországban a szülővárosomban játszottam, sok sikert értem el. A vardaros évek nagyszerűek voltak, de a váltás mellett döntöttem. Szeretnék a Siófokkal is hasonlóan sikeres lenni, mint a múltbéli csapataimmal.

A Győr után egyelőre a Siófok a legjobba igazoló csapat Magyarországon, de talán egesz Európában. Moen, Penezic, Kyhmirova, és ki tudja, hol a vége.

Forrás: http://siofokkc.hu/felnott/sztarigazolasok-siofokon-penezic-es-kyhmirova-alairt

 

 

 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s