Női válogatott: vál(l)tozik a magyar keret

Megkezdte a felkészülést a magyar női kézilabda-válogatott. A lányaink a hollandok ellen mérik össze erejüket, rögtön kétszer. Az eredeti elképzelésekhez képest változások történtek a keretben.

Görbicz Anita búcsúmérkőzése, talán ez a legfontosabb infó a magyar kézilabda-szurkolóknak, de ne feledjük, hogy tétmeccsről van szó. A holland válogatott ellen játszik a Rasmussen vezette csapat; mivel a csoport első két helyezettje továbbjut, ezért ez tulajdonképpen presztízscsatának mondható, hiszen ezeket a helyeket kibérelte magának Hollandia és Magyarország. Valószínűleg ebben a sorrendben.

Klivinyi Kinga nem tudott csatlakozni a kerethez, az Érd átlövője vállsérüléssel küszködik.  Bár Szöllősi-Zácsik Szandra csatlakozott a kerethez, sajnos nem tudja vállalni a megmérettetést, szintén vállsérülése van, amelyet a március 10-én megvívott, Kecskemét elleni mérkőzésen szedett össze. Valószínűleg két-három hetet kell kihagynia a Budaörs átlövőjének. A Ferencvárost erőstíő Mészáros Rea sem bevethető, őt Szabó Laura fogja helyettesíteni.

A holland csapat sem az elképzelt csapattal áll ki ellenünk: Estavana Polman, Jessy Kramer, Charris Rozemalen és Kristy Zimmerman megsérült, a helyükre Angela Malestein, Inger Smits, Rinka Duijndam, Angela Steenbakkers és Esther Schop került.

NŐI KÉZILABDA EURÓPA-BAJNOKSÁGI SELEJTEZŐ
7. CSOPORT, 3. FORDULÓ

Március 22., 18.00, Győr: Magyarország–Hollandia (Tv: M4 Sport)

Forrás: NSO

 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s