Még nincs Ambros(sz) döntés. Így áll az edzősaga jelenleg

Aláírt, alá fog írni, az egész kacsa. Rövid időn belül ilyen és ehhez hasonló hírek keltek életre Ambros Martinnal kapcsolatban. Hogy mi a teljes igazság, azt szerintünk csak maga a győri szakvezető tudja.

Először a prosport hozta le a következő cikket Ambros Martinnal kapcsolatban:

“Ambros Martin az egyik edző jelölt a C.S.M. Bukarest csapatánál. Szabó Gabriella, a klub elnöke elmondta, hogy Martint szeretnék a nyártol. A csapat háza táján beindultak az események: a csapat edzője távozott, méghozzá önként! A klub nem bontotta fel a szerződését a dán edzőnek, Helle Thomsennak, de ő közölte, hogy többet nem tér vissza a csapathoz. Eddig két jelölt volt a posztra, az egyik Per Johansson, a másik pedig egy norvég edző, akinek a nevét nem mondták meg. A csapat célkitűzése erre a szezonra a minél jobb eredmény elérése, viszont nyártol a merészebb célok elérése érdekében, egy teljesen új stábbal indulnának neki a szezonnak. Így került képbe Ambros Martin, aki hat év után távozik Györből, ahol három Bajnokok Ligját nyert a csapattal és a negyedik sem elérhetetlen. Szabó Gabriella szerint ideális megoldás lenne a posztra! “Szeretném, ha elvállalná” – mondta Szabó” A román fordításért hálás köszönet Pap Ernőnek!

Ezután következett (ma) a Gazeta Sporturilor értesülése, amely szerint Ambros Martín elfogadta a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának ajánlatát. Ambros szemszögéből ez a döntés egyébként logikus lépés lenne, hiszen ő a román válogatott szövetségi kapitánya, így “kellemest a hasznossal” köthetné össze. Magyar szemszögből persze felérne egy árulással…

Ma este azonban Martin cáfolta, hogy aláírt volna, sőt azt is kizárta, hogy a Bukarest edzője legyen: „Nem leszek a CSM edzője, ezek hamis hírek – mondta kedd este a Nemzeti Sportnak Ambros Martín. – Ha eljön az ideje, szabadon és felelősen szeretnék dönteni a jövőmről, addig pedig remélem, hogy mindenki tiszteletben tartja a csapataimat, a Győrt és a román válogatottat, amelyekkel fontos céljaink vannak, és most azokra koncentrálunk.”

Így állunk jelenleg, vagyis ugyanott, mint pár napja. Csak találgatások vannak, hogy melyik lesz Ambros Martin követező csapata, és azt sem lehet tudni, hogy ki lesz a Győr szakvezetője nyártól.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s