Kíváncsiak vagyunk a véleményére. Ön hogy látja az új győri kinevezéseket? Szavazzon!

A nyártól Danyi Gábor és Zdravko Zovko veszi át a Győr irányítását. A döntés sokakat meglepett, mi annak próbálunk utána járni, hogy Ön mennyire tartja jó választásnak a két úriember kinevezését.

A két szakemberről külön lehet szavazni. Mennyire találja jó ötletnek a kinevezésüket? Tudják tartani a szintet? Visszalépés? Előrelépés?

Most le szeretnénk írni, hogy mi is ismerjük a “majd idővel elválik” és “az eredmények majd megmutatják” közhelyeket. Mi arra lennénk kíváncsiak, hogy a bejelentés pillanatában mennyire gondolták jó vagy rossz döntésnek a Danyi-Zovko páros kinevezését.

Sőt, most azonnal leszögeznénk: Danyi Gábornak és Zovkonak, de főleg a magyar szakembernek rendkívül fogunk drukkolni nemzetközi szinten, nagy lehetőség ez egy honi edzőnek, nagyon reméljük, hogy élni fog vele, és legalább olyan eredményeket ér el, mint az elődje, Ambros Martin. Az biztos, hogy a keret adott a legnagyobb célok elérésére.

Íme a szavazás, kíváncsiak vagyunk a véleményekre. Egytől ötig terjedő skálán mennyire tartja jó döntésnek Danyi Gábor és Zdravko Zovko kinevezését? (1 – pocsék, 5 – kiváló)

 

 

 

 

 

Reklámok

One Reply to “Kíváncsiak vagyunk a véleményére. Ön hogy látja az új győri kinevezéseket? Szavazzon!”

  1. A véleménym szerint túl sokat foglalkozik a sajtó avval,hogy magyar edzője lesz a Győrnek.Teljesen felesleges hangsúlyozni az állampolgárságot.Amit rábíztak az egy feladat,amit meg kell oldani.Mindegy a származás/norvég,dán,kínai,ausztrál./ a feladat nem kéri számon azt,milyen államból jött valaki.Ha jól végzik el a dolgot,mi értelme a hangsúlyozásnak.Mit folyásol be,hogy melyik államból származik?Tudom evvel a hátsó szándék a fiatalok szereplésének kérdése.De Danyi G.sem ellensége sem Önmagának,sem a klubbnak.Hagyjuk rá hogy úgy végezze a dolgát,ahogy elképzelte.Ha nem jön össze,Ő is lapátra kerül mint más!

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s