Micsoda sportember! A Löwen sztárja eladományozza három havi fizetését!

Kim Ekdahl Du Rietz tavaly abbahagyta a profi sportot. Idény közben visszatért a Löwenhez, méghozzá jó formában. Most úgy döntött, hogy a kézilabdázásért kapott fizetését eladományozza.

A svéd klasszis egy sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy mennyire örül, hogy ismét a csapat tagja lehet, majd váratlan bejelentést tett.

Du Rietz úgy döntött, hogy azt a fizetést, amit erre a három hónapra kap, azt eladományozza. A mai, modern, pénzhajhász világban szívet melengető tett, óriási respect! Azt mondta, hogy ő most jól érzi magát, és szeretne másoknak is segíteni; az teszi őt boldoggá, ha másokon segíthet.

A Löwen facebook-oldalán (lásd a linket lent) lehet ajánlásokat tenni, hogy melyik szervezetnek, alapítványnak adományozza Du Rietz a három havi fizetését. Bár nem hiszem, hogy Magyarországra is jutna a pénzből, azért egy próbát megér.

És hogy mennyi lehet Du Rietz fizetése? Nagyon nehéz kérdés. Beugróként valószínűleg nem kap annyit, mint előtte, de szerintünk 13-18 ezer euró környékén mozoghat a fizetése.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s