Meglepő lépés: Ambros Martin döntött a jövőjéről, Görbicz Anitát is magával viszi Kínába

Ambros Martin döntött a jövőjéről. Több csapattal is hírbe hozták a Győr jelenlegi edzőjét, most döntött a jövőjéről. A választás sokakat meglephet.

A BL-győztes csapat edzőkérdés megoldódott, Danyi és Zovko veszi át nyártól a Győr irányítását. Ambros Martin sorsa azonban eddig nem dőlt el. A spanyol trénert több csapattal is összeboronálták, többek között a Bukaresttel és a Rostovval is. Ő azonban új kihívások elé néz, és Ázsia felé veszi az irányt.

A kínai szuperliga elnöke, Chak Chik Wan elmondta, hogy sikerült megegyezni Ambros Martinnal. A labdarúgás mintájára szeretnék megerősíteni a kínai bajnokságot, és szeretnék, ha egyre több világsztár játszana a gigantikus országban.

“Ambros Martin már igent mondott, és hamarosan Görbicz Anita is aláír” – nyilatkozta a Peking Sunnak az elnök. “Óriási megtiszteltetés, hogy ilyen világklasszis minket választott.

Ambros Martin is nyilatkozott az üggyel kapcsolatban:
“Új kihívásokra volt szükségem, éppen ezért a kínai lehetőség nagyon megtetszett. Még nem ismerem a játékosokat, de nagyon szerettem volna egy ismerős klasszist magam mellett tudni, ezért beszéltem Görbicz Anitával. Kicsit vonakodott igent mondani, de a férje is kap állást a Kínai fociligában, így végül örömmel mondott igent. Mindketten nagyon várjuk a kínai kalandot” – mondta Ambros Martin, belehörpintett a kávéjába, majd tovább lapozgatta az április elsejei újságot.

Reklámok

2 Replies to “Meglepő lépés: Ambros Martin döntött a jövőjéről, Görbicz Anitát is magával viszi Kínába”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s