Kentin Mahé: “Nincs ennél csodálatosabb érzés!” Miniinterjú a francia világbajnokkal

A múlt hétvégén Kentin Mahé apa lett. Éppen ezért a francia irányító kérte, hogy ne kelljen a Golden League sorozatban szerepelnie a válogatottban. Viszont csütörtökön már fontos győzelem részese volt Lemgoban, ahol a Flensburg magabiztosan győzött. Ennek kapcsán készített rövid interjút a handball-world.

Riporter: Gratulálunk a győzelemhez és a kislányához. Különlegesebb volt ez a meccs, mint a többi? Hogyan értékelnéd?
Kentin Mahé: Nagyon szépen köszönöm!. Igen, egy kicsit más volt, mint a többi. Megpróbálom mindkét lányt otthon boldoggá tenni, és ezt úgy tudom megtenni, hogy ha gólt lövök. A Lemgo csapatán érződött, hogy több hiányzójuk volt sérülés miatt, éppen ezért nem azt a minőséget képviselték, mint azt megszoktuk. Ennek ellenére megtettek mindent, és ezért tisztelet jár nekik. Mi is megtettünk minden tőlünk telhetőt, és elégedettek lehetünk.

Riporter: Hogy érzi magát mint újdonsült apuka?

Kentin Mahé: Nagyszerű! Nincs ennél fontosabb! Vida megszületésén keresztül tudatosult bennem, hogy mennyire nagyszerű a természet. A születés élvezte a legnagyobb elsőbbséget, éppen ezért nem lehetett volna jobban időzíteni, mint a válogatott szünetre. Így rengeteg időnk volt az időt hárman eltölteni, és élveztük az együtt töltött perceket. Elképesztően boldog vagyok, hogy apa lehetek. 

Riporter: Köztudottan te vagy a Flensburg öltözőjében a zenefelelős. A meccs azonban német slágereket játszottatok, hogy jött az ötlet?

Kentin Mahé: Nem az én döntésem volt, ezt mindenféleképpen le szeretném szögezni. Éppen ezért nem sok időt töltöttem az öltözőben. Azonban a DJ természetesen azt játssza, amit a csapat kíván, ez a jó hangulat alapja. A meccs utáni zeneválasztás nem az én hibám, ugyanakkor leszögezném, hogy mindig rohadt jó számokat játszom (nevet).

Forrás: http://www.handball-world.news/o.red.r/news-1-1-1-103283.html

28827262_1239443782855061_738949741528229210_o.jpg
Mahé nagyon boldog és büszke apuka

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s