Mikkel Hansen: Veszprém?

A PSG váratlant lépett, és a követező szezontól leigazolta Ekdhal du Rietz-t. Ez pedig találgatásokra ad okot.

A Rhein-Neckar Löwen svéd klasszisa kilenc hónap világlátás után úgy gondolta, hogy mégis érdekli a kézilabdázás. Visszatért Jakobsen csapatába, ahol – kis túlzással – úgy játszik, mint előtte. Olyannyira jól pattogtatja a labdát, hogy a francia sztárcsapat, a BL-re talán legesélyesebb Palakulat, a PSG leigazolta őt, így a következő szezont a gall fővárosban kezdi az átlövő.

A bejelentés váratlan volt, és máris elindultak a találgatások, hogy ki lehet az “áldozata” a   transzfernek. Az első számú pletykaalap természetesen Mikkel Hansen, aki Sagosen érkezésével viszonylag keveset játszik a csapatában, legalábbis ahhoz képest, hogy sokan őt tartják a világ legjobb kézilabdázójának. Beindult a találgatás, mi lesz a sorsa a dán olimpiai bajnoknak. Mikkel Hansent korábban már összeboronálták a Veszprémmel, a Koppenhága szétesése után már többen kész tényként kezelték az átigazolását, de abból végül nem lett semmi. A mostani szituáció után azonnal többen tudni vélték, hogy ha Hansen megy, akkor csakis a Veszprém lehet a befutó.

Természetesen több sebből vérzik ez a kacsa, és ezt szeretnénk “tisztába tenni”.

Egyrészt Mikkel Hansen nem is olyan régen írta alá új szerződését, amely 2022-ig szól, a kivásárlása egy vagyon lehet, amennyiben egyáltalán van rá alap. Másrészt nem lesz túltengés a belső posztokon, ugyanis “Air France”, vagyis Narcisse az idény végén abbahagyja a pályafutását, ez tulajdonképpen azt is jelentheti, hogy az ő helyére vették meg a svéd klasszist.

Harmadrészt: nem csak a Veszprém tudná megengedni magának, hogy Mikkel Hansent a soraiban tudhassa, igaz, nem sok csapat van a világon, amely élő szerződésből vásárolja ki a játékosokat, és a bakonyi sztáralakulat egyik közülük. Emlékezzünk csak a Nenadic-transzferre.

A szezon legfontosabb szakasza következik most, minden bajnokságban a végjátékokat játsszák, míg a BL-ben egyre közeledünk a Final Fourhoz. Mellette azért jól esik egy kis kacsavadászat.

Mindenesetre mi nem lennénk ellene, ha Mikkel Hansen veszprémi mezben dobálná a gólokat, de erre az esély igen csekély.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s