Női NBI, átigazolás: Győrből a Siófokba!

Mireya Gonzalez jelenleg a Győr csapatát erősíti. Az Érdből kölcsön vett spanyol játékos azonban jövőre egy másik magyar egyesületet fog erőstíeni.

Siófokon nincs megállás, újabb klasszis leigazolását jelentette be a klub. Mireya Gonzalez jelenleg a Győr csapatában szerepel, Nora Mörk pótlására érkezett Győrből. A jobbátlövő jövőre azonban nem a Győr csapatát, de még csak nem is az Érdet fogja erősíteni, hanem a Balaton partjára költözik.

Idézzük a klub honlapját:

A Siófok KC vezetése minél ütőképesebb keretet szeretne összeállítani a a 2018/19-es szezonra, ennek érdekében kötött szerződést a spanyol válogatott jobbátlövővel. A klub ügyvezetője elégedetten értékelte a játékos megszerzését.

„Lehetőségünk nyílt arra, hogy egy olyan játékost szerződtessünk, aki már évek óta kimagasló teljesítményt nyújt a magyar élvonalban. Képességeiről mindent elmond, hogy jelenleg abban a  Győri Audi ETO KC-ban kézilabdázik, amely hamarosan BL Final Fourt játszik Budapesten a Papp László Sportarénában. Elégedettek vagyunk vele, hogy sikerült őt megszereznünk, az ő leigazolásával tovább erősödik a keretünk.” –nyilatkozta Fodor János.

„Örülök, hogy részese lehetek a siófoki projektnek, amely nagyon izgalmasnak ígérkezik. Szeretnék minél sikeresebb lenni új klubommal és ennek érdekében keményen fogok dolgozni. Fontos számomra, hogy sok örömöt tudjunk okozni a siófoki szurkolóknak.” – nyilatkozta Mireya Gonzalez.

Az biztos, hogy Siófokon komolyan gondolják az előrelépést.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s