A Flensburg megfricskázta a Kielt, Duvnjak páros lábbal rúgta meg Mogensent, a Löwen megint legyőzte a Magdeburgot

Ma több mérkőzést rendeztek a férfi német első osztályban. Nyert a Löwen és a Flensburg, így még nem dőlt el a bajnoki cím sorsa.

Megismételték ma a Bundesligában a múlt heti kupacsatát, vagyis a Löwen a Magdeburggal csapott össze. A vendégeknél Musche nem volt 100%-os, míg a Löwen – az ereje teljében levő Andy Schmiddel – szinte a teljes csapattal vehették fel a harcot. A bajnokcsapat ismét győzött a Magdeburg ellen. Érdekesség, hogy a vendégek kétszer kaptak összesen ebben a naptári évben, mindkétszer a Löwentől.

A Flensburg derbit játszott Kielben. Maik Machulla csapata az első perctől kezdve magabiztosan kézilabdázott, és a szünetre már öt gólos előnyre tett szert. A második félidőben a Kiel közelebb tudott jönni, de megfordítani nem tudták a meccset. A Flensburg ma nem állt hadilábon a szerencsével és a játékvezetői döntésekkel sem, szinte az összes kétes bírói döntést a vendégcsapat kapta, amely némileg meglepetés volt mindenki számára. A Kiel ennek ellenére nem érdemelt győzelmet ma, megpróbáltak mindent, de Vujinék nem voltak csúcsformában. Svan, Lauge és a kapuban Andersson viszont meggyőzően játszott, így nem is volt kérdéses a győztes kiléte.

A vége pikánsra sikeredett, egy Kiel-akció végén Duvnjak két lábbal! rúgta le Mogensent, amely után rögtön piros lapot kapott! (amint lesz videó az esetről felrakjuk)

Érdekes, hogy ismét nem lépett pályára Kentin Mahé, aki jövőre már a Veszprém játékosa. Egy többszörös francia világbajnok játékosról beszélünk. Úgy tűnik, mintha tudatosan építenék le.

A Flensburg győzelme azt jelenti, hogy a Löwen nem lehet biztonságban, ráadásul Jakobsenék a hétvégén Berlinbe utaznak, amely nem ígérkezik könnyű kirándulásnak.

Screenshot 2018-05-10 20.44.15

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s