Görbicz születésnapján mit is kívánhatnánk a Győrnek? A negyediket!

Ma rendezik a női Bajnokok Ligája döntőjét, ahol a magyar Győr a macedón Vardarral csap össze. Hazai pályán talán kijelenthető, hogy Ambros Martin csapata az esélyesebb.

Nem csak azért, mert a Győr kvázi hazai pályán játszik, és nem csak azért, mert a győri ikon, a magyar kézilabdázás valaha élt egyik legjobbja, Görbicz Anita ma ünnepli a születésnapját (mintha 25 éves lenne, úgy suhan a pályán), hanem azért, mert jelenleg a Győr a világ legjobb csapata. Ezt tegnap is bebizonyították, és bizonyítják hétről hétre.

Rengeteg csapatot ismerünk a világban, legyen az bármely sportág, ahol rengeteg kiváló játékos, világsztárok játszanak együtt. Valami azonban hiányzik. Sok jó játékos még nem alkot csapatot, és éppen ebben más Ambros Martin csapata, amelyben a spanyol szakvezetőnek rengeteg szerepe van. A Győr nem csak a világ legjobbjaiból álló alakulat, hanem a világ legjobbjaiból álló CSAPAT. És mint ilyen szinte lehetetlen legyőzni, főleg nem egy ilyen hétvégén. A formaidőzítés tökéletes, és a sérültek pótlása (csapatszinten) megoldott, pedig talán a világ összes csapatában kezdő lenne a Tomori-Mörk-Knedlikova trió.  Mellette pedig meg kell nézni a szemeket, a tekintetet, a testbeszédet, a motivációt. Úgy gondolom, hogy ma akár nyújthatja az idei szezon legjobb teljesítményét a Vardar, ez is csak a tisztes helytálláshoz lesz elegendő.

Szóval ma 18 órakor irány az Aréna, irány a kényelmes fotel a tévékészülék előtt, és hajrá, Győr! Előre a negyedikért!

És persze boldog születésnapot kívánunk Görbicz Anitának!

32293743_2151497424876846_5646309220165877760_n

 

 

Borítókép és fotó: Kovács Anna, EHF

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s