A PSG nyerte a bronzmeccset. Rendkívül gyenge játékvezetés és kabaré a franciák kispadján

Ma játszották a Vardar – PSG mérkőzést a férfi Bajnokok Ligája négyes döntőjében. Mindkét csapatot a döntőbe várta a közvélemény, de mindkét csapat vereséget szenvedett az elődöntőben, így “csak” a bronzért csaphattak össze.

A Vardar kezdte jobban a mérkőzést. Érdekesség volt, hogy nem Sterbik, hanem Milic kezdett a kapuban, és ez jó döntésnek bizonyult, hiszen a 132 kg-s óriás több szép védéssel vétette magát észre.

A PSG és a Vardar is nagyobb energiát fektettek be a meccsbe, talán tegnap kellett volna… Több volt a dinamika, a lerohanás és a gyorsindítás is.  15. percben 7-3 volt az állás a macedón csapatnak. Innen a PSG fokozatosan felkapaszkodott, és a félidő végére már csak egy gólos hátrányban voltak Gensheimerék. 15-14.

A Vardar kezdte jobban a második félidőt is, de végig szoros volt az eremdény, egészen az utolsó percekig. Főleg a két játékvezető vállalt főszerepet, talán a szezon leggyengébb bíráskodását láthattuk a bronzmérkőzésen. Mindkét oldalra. Bicskanyitogató hibákkal. Egészen egyszerűen ez a meccs jobb játékvezetőket érdemelt volna.

Az 50. percben eggyel vezetett a Vardar, és a meccsben benne volt minden. Innen a PSG átvette a vezetést, és hét perccel a vége előtt már k vezettek 24-23-ra.

Egyébként a PSG edzője, Serdarusic a meccs közben – nincs jobb szó rá – behisztizett, és leült a kispadra tüntetőleg. Ekkor a másodedző Olsson vett át a stafétabotot, így a meccset már ő nyerte meg a csapatának. A végén a PSG behúzta, ez volt Narcisse búcsúmeccse, 29-28 lett a vége.

Kár, hogy mind a nőknél, mind a férfiaknál megszűnik a Vardar, vagy legalábbis más minőségben funkcionál továbbb. Üde színfoltjai voltak a világ kézilabdázásának.

A PSG pedig ismét bemutatta, hogy a pénz nem minden (erről lesz egyébként egy külön írás is a Győrrel összehasonlítva). Csapatjáték nem volt a franciáknál, csak egyéni alakítások, elől és hátul egyaránt… Ma sem lett szimpatikusabb Sagosen csapata. Narcisse-nak pedig köszönjük a csodálatos éveket, szenzációs játékostól búcsúzik a kézilabdázás.

 

 

 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s