Keressük az év női és férfi kézilabda-játékosát! Tegyen javaslatot, szavazzon!

Véget ért a szezon, mindkét nem esetében izgalmasan alakult a véghajrá. Tudjuk, kik estek kik, kik lettek a bajnokok, de ki volt az idény legjobb játékosa? Erre keressük a választ olvasóink segítségével.

Ki volt a 2017-2018-as év legjobb játékosa? Nagyon nehéz kérdés, hiszen szerencsére hazánkban mind férfi, mind női vonalon világklasszisok pattogtatják a labdát, és abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a magyar játékosok között is vannak kimagasló teljesítményt nyújtó sportolók.

Két fordulóban szeretnénk megtalálni az év játékosát. Az első fordulóban mindenki tehet javaslatot, bárkire, aki az idényben pályára lépett NBI-es mérkőzésen. Erre két lehetősége van, egyrészt a facebook-poszt alatt, másrészt itt, a szavazó felületen.

A program csak úgy engedte meg létrehozni a szavazást, ha legalább két lehetőséget megadunk, így egy-egy játékost választottunk az arany- és ezüstérmes csapatból. Az “other”-re kell kattintani a saját válasz megadása érdekében.

Vasárnap estig összesítjük a szavazatokat, és a legtöbb voksot kapott játékosokat a második fordulóban már direkt lehet majd választani.

Tessék szavazni!

 

 

 

A borítóképen szereplő játékosok randomszerűen kerültek fel a tablóra. Irreveláns, milyen sorrendben vannak, és az is, hogy kik vannak ott.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s