Bundesliga: Zeitz és a THW Kiel már a bíróságon folytatják

Még nem zárul le Christian Zeitz és a THW Kiel “románca”. A felek a bíróságon folytatják az egyezkedést.

Csütürtökön játszotta utolsó hazai meccsét a THW Kiel csapata, az utolsó előtti fordulóban elbúcsúztak azoktól a játékosoktól, akik jövőre már nem az északi topcsapat keretét alkotják. Ilyen például Santos vagy Toft Hansen. Saját kérésére azonban nem búcsúztatták el az egykoroi közönségkedvencet, a Veszprémet is megjárt Christian Zeitzet.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Kiel és a balkezes játékos nem esznek egy tányérból már február óta. Gislason kitette a keretből a világbajnok játékost. Látogathatta az edzéseket, de pályára nem lépett. A nézeteltérés, illetve a játékos eltiltása  egy jogi félreértés miatt volt. Akkoriban így fogalmazták meg: egy, a szerződéssel kapcsolatos nézeteltérés miatt lépte meg ezt a német egyesület.

Úgy volt egyébként, hogy a THW Kiel Zeitzet fitneszedzőnek szerette volna megnyerni, de ezt a német játékos elutasította. Gislason úgy fogalmazott, hogy csalódott a játékosban, pedig korábban “megtért fiúként” aposztrofálta a jobbátlövő visszatérését.

A kérdéses pont: Zeitz szerződésében van egy pont, amely kitér arra, mikor “hosszabbítódik” automatikusan a kontraktus A következő szezonra. A játékos szerint ez már megtörtént, az egyesület azonban másképp látja. A nyáron mindkét félnek a bíróságon kell majd megjelennie, hogy bizonyítsa az igazát.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s