Szavazás: olvasóink szerint Háfra Noémi és Báhnidi Bence volt a szezon legjobbja

18 órakor lezárult a szavazás, olvasóink szavaztak, ki volt a 2017-2018 legjobb kézilabdázója.

Vasárnap 18 óráig lehetett szavazni az idény legjobb női és férfi játékosára.

A hölgyeknél majdnem 4000 szavazat gyűlt össze (3965), és itt az olvasók Háfra Noémit látták a szezon legjobbjának. Második helyen Eduarda Amorim végzett, nem sokkal lemaradva. Nüanszokon múlt az első helyezés. A képzeletbeli bronzérmet a holland válogatottat erősítő Nycke Groot kapta.

Ami a férfiakat illeti, itt több mint 5200 szavazat gyűlt össze (5204), és itt toronymagasan a Szeged és a magyar válogatott beállóját, Bánhidi Bencét választották meg olvasóink a legjobb játékosnak. Második helyen végzett a Veszprém kiválósága, Lékai Máté, míg a harmadik helyet a magyar bajnok nehéztüzére, Bodó Richárd kapta.

Minden győztes és nevezett játékosnak gratulálunk! Hajrá, magyar kézilabda!

Íme a számszerű végeredmény:

Screenshot 2018-06-10 18.02.26

Screenshot 2018-06-10 18.02.37

 

Némi kiegészítést szeretnénk eszközölni a szavazással kapcsolatban. A két forduló alapján az öt legtöbb szavazatot elért kézilabdázó szerepelt a végső listán. Győri szempontból üröm az örömben, hogy az első ötbe három klasszis is bekerült a bajnokcsapatból, ugyanakkor “csak” egy ferencvárosi és egy érdi hölgy. Ez pedig azt jelentette, hogy a triplázó csapat játékosaira adott szavazatok megoszlottak, a többieké nem. Ezt lehet úgy is nézni, hogy nagy teljesítmény az első öt között három győri játékost tudni, és úgy is, hogy igazságtalan, mert megoszlottak a szavazatok. Szegedi részről nem volt gond, hiszen Bánhidi nagyon elhúzott a mezőnytől, viszont a női mezőny szorosra sikeredett. Ez volt az első kiírás, kíváncsiak voltunk az olvasók véleményére. Jövőre már tapasztaltabbak leszünk, ehhez azonban szükségünk van visszajelzésre, tanácsra, hogy lehetne igazságosabban kihirdetni a győztest. Építő jellegű kritikára gondolunk természetesen. Első fordulókban talán a csapatok legjobbjait érdemes megszavaztatni, és a győzteseket továbbküldeni a döntőbe, minden csapatból egy játékost. Vagy esetleg érdemes lenne a hónap játékosa díjat “kiosztani”, és az alapján dönteni, hogyan tovább.

Az IP-cím alapú sorozatszavazás is meg kívánjuk szüntetni, nem számítottunk ennyire magas fokú érdeklődésre, de persze örülünk neki.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s