Sulic: “Kölnben pályára lépni egy megtestesült álom volt” 

A lengyel ezüstérmes Wisla Plock az év elején jelentette be, hogy a következő szezontól náluk játszik a Veszprém beállója, Renat Sulic. A búcsúinterjújúban szívesen nosztalgiázott.

“38 éves vagyok most, így a német és a francia liga nem jöhetett szóba” – mondja a horvát klasszis. A játékosnak ezek az attraktív ligák nagyon megterhelőek lennének. “A magyar bajnokság passzolt hozzám, a lengyel liga hasonló ehhez, legalábbis így képzelem.”

A horvát beállónak így továbbra is van lehetősége a BL-ben játszani, és ez fontos volt neki. Bár szívesen maradt volna még egy évet Veszprémben, elégedett a klubváltással. Egy új fejezet kezdődik az életében.

Sok barátot szerzett Sulic Veszprémben. “Ez a legfontosabb. Mindig vissza tudok jönni a barátaimhoz. Ez a kapocs örökké megmarad.” A pályafutásának befejezésével nem foglalkozik. “Az elkövetkező kihívás közelebb áll hozzám, mint a karrierem vége. 38 évem ellenére elég fittnek érzem magam, hogy a legmagasabb szinten játsszak. Az embernek a sportágért kell élnie, profinak lenni, hogy eredményes tudjon lenni.

A rutinos játékos köszönöttel tartozik Veszprémnek az ott eltöltött csodálatos idők miatt. Főleg a szurkolók és az atmoszféra az, ami megfogta őt. Sulic legrosszabb élménye a 2016-ban elvesztett BL-döntő volt a Kielce ellen.

“Nagyon fájó volt. Viszont a Final Fourba jutás nagyon szép emlék. Kölnben pályára lépni egy megtestesült álom volt.”

Forrás: http://www.handball-world.news/o.red.r/news-1-1-3-105367.html

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s