Veszprém: Weinhold jöhet a Kielből?

Érdekes hírek reppentek fel a THW Kiellel kapcsolatban, van, amelyik a Telekom Veszprémet is érintheti.

A THW Kiel háza táján így nyáron sem épp a nyugalom honol. A nehéz szezon és a rossz szereplés ellenére az átigazolási piacon aktívan jelen vannak a játékosok. A Kieler Nachrichten próbált utánajárni a pletykáknak.

Andreas Wolff 2019-től lesz a Kielce játékosa, de szóba került állítólag, hogy ha a két csapat megegyezik, akkor már idén nyáron Lengyelországba költözhez a német hálóőr. A Kielce csapatának a Kieler Nachrichten szerint 300 ezer eurót kellene fizetnie a tervezettnél korábbi váltásért. Ebben az esetben a Barcelonából távozó Borko Ristovski lenne Landin helyettese az észak-német csapatnál. Legalábbis a zuhanyhíradó szerint. Szilágyi Viktor, a Kiel sportvezetője kijelentette, hogy nem vették fel a kapcsolatot Ristovskival. “Andi marad a mi kapusunk.” Zárta rövidre ezt a témát Szilágyi.

A balszéső Dahmkét is hírbe hozták a Kielcével, de ezt maga a játékos cáfolta: “2020-ig szerződésem van a Kiellel, és nagyon jól érzem magam itt.”

A német újság szerint a Veszprém körbeudvarolta az EB-győztes jobbátlövőt, Steffen Weinholdot, de a játékos ebben az esetben is cáfolt, illetve az ismert panelt mondta az újságnak: “Szerződésem van a Kiellel, és csak a csapatra koncentrálok.”

Azt szoktuk mondani, hogy “nem zörög a haraszt…”. Az pedig természetes, hogy a játékosok így nyilatkoznak, abban az esetben is, ha történt megkeresés.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s