Év játékosa szavazás. A nőknél Oftedal, a férfiaknál Schmid vezet. Mörk és Groot is a listán. Szavazzon ön is!

A kevés leadott szavazatokra hivatkozva az EHF eltörölte az év játékosa díjat, ami legalábbit legalábbis nonszensznek tartunk. A handball-world.news úgy gondolta, hogy “átveszik” a szerepet, és szavazást hirdettek. Mi is szavazhatunk, tehát voksolásra fel!

Az EHF 1993 óta ítélte oda a szezon legjobbjainak az év játékosa díjat. 2017-ben nem avattak győztest. A nemzetközi szövetség azzal magyarázta ezt a vitatható döntését, hogy túl kevés szavazat érkezett a játékosokra… Ez kicsit olyan, mintha a Filmakadémia nem adna az egyik évben Oscar-díjat, mert kevesebb film készült, mint szokott, na de mindegy is.

A handball-world.news kézilabdás portál úgy döntött, hogy ha az EHF nem, majd akkor ők választatnak év játékosát. A nőknél és férfiaknál öt játékosra lehet szavazni, a végső győztes pedig elnyeri a “handball-world playaer of the year” címet.

Az alábbi linken direkt lehet szavazni, egyszerűen csak klikkelni kell.

A nőknél három győri játékos is bekerült a legjobbak közé. Groot, Oftedal és Mörk is a listán van, mellettük – mint szinte mindig – Neagu és Gullden van a listán. Jelenleg Oftedal vezet.

Ami a férfiakat illeti, itt sajnos nem sikerült magyar klubból bekerülni a listára, és ez talán idén így van rendjén. Sagosen, Cindric, Duvnjak, Andy Schmid és Karabatic viszont ott vannak. Itt jelenleg toronymagasan a Löwen svájci irányítója, Schmid vezet. Német oldalról van szó, csak zárójelben megjegyeznénk.

Szavazzon ön is az alábbi linken:

http://www.handball-world.news/o.red.r/news-1-1-25-105714.html

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s