Zeitz és a Kiel megegyeztek.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Kiel és a balkezes játékos nem esznek egy tányérból már február óta. A nézeteltérés, illetve a játékos eltiltása  egy jogi félreértés miatt volt. 

Akkoriban így fogalmazták meg: egy, a szerződéssel kapcsolatos nézeteltérés miatt alakult ki ez a szituáció. Úgy volt egyébként, hogy a THW Kiel Zeitzet fitneszedzőnek szerette volna megnyerni, de ezt a német játékos elutasította. Gislason úgy fogalmazott, hogy csalódott a játékosban, pedig korábban “megtért fiúként” aposztrofálta a jobbátlövő visszatérését.

A kérdéses pont: Zeitz szerződésében van egy pont, amely kitér arra, mikor “hosszabbítódik” automatikusan a kontraktus a következő szezonra. A játékos szerint ez már megtörtént, az egyesület azonban másképp látja.

A nyáron a felek a bíróságon találkoztak, és sikerült megegyezniük. A dpa hírügynökség szerint a 37 éves játékos hrom havi bruttó fizetést, vagyis 75 ezer eurót kap a csapattól, ezzel a világbajnok elismeri szerződésének lejárását 2018. június 30-ai dátummal.


Forrás: https://www.handball-world.news/o.red.r/news-1-1-1-105825.html

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s