Mérföldkő: 3000! Tervek és gondolatok, múlt, jelen, jövő az oldalon

Facebookon elértük a 3000 kedvelést, mindezt bő egy év alatt, és ennek kapcsán szerettünk volna egy helyzetjelentést végezni, illetve leírni, hogy mi várható a közeljövőben.

Először szeretnénk egy nagy köszönömmel kezdeni. Az olvasók a legfontosabbak, hiszen miattuk készülnek a posztok, cikkek, írások, viccesnek szánt képek. Több visszajelzést is kaptunk az elmúlt évben, aminek örülünk. Akkor is örömteli, ha éppen a kritika nem éppen finom oldalával találkozunk, de a legtöbb esetben olyan észrevételeket, tanácsokat osztottak meg velünk az olvasók, amik hasznosak voltak. A “gyász ez az oldal” beírásokkal nem nagyon tudunk mit kezdeni, pedig külön rákérdeztünk, hogy min kéne változtatni az úr szerint, hogy ez ne így legyen. Kritizálni nem kerül semmibe, egyszerűbb, mint érvelni, de kívácsiak lettünk volna, minek köszönhetjük az egyetlen egyes osztályzatot az oldalon. Az ötlet az volt, hogy egy bizonyos űrt töltsünk be, hiszen kifejezetten elemzéssel foglalkozó kézilabdás honlap nem nagyon van, volt a “piacon”, ezért is lett az oldal neve az, ami. Ez többször – teljesen jogosan – visszaütött, hiszen ha valaki szakértő, akkor ne legyenek se tárgyi tévedések, se elírások, se “hülyeségek” az oldalon. Éppen ezért (is), szeretnénk egy új szlogent, amely jobban lefedi, mit is szeretnénk reprezentálni. A többször támadott elírások, elütések, helyesírási hibák ellen is tettünk lépést –  olvasói segítség által -, így már elméletileg ez nem zavarhatja a lelkes szurkolókat az olvasás közben. 

Többször megkaptuk az elmúlt időszakban, hogy inkább fradis, inkább győri, inkább szegedi, inkább veszprémi oldal vagyunk. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy igazi kedvencünk nincs, magyar viszonylatban nem drukkolunk senkinek, győzzön a jobbik. Egyik csapat sem szimpatikusabb a másiknál, viszont ha bármely csapatnál olyan történik, amely negatív tartalommal bír, akkor úgy gondoljuk, jogunkban áll hangot adni a kritikáknak. Egy adott egyesület esetében nem csak a jó dolgokról kell beszámolni, nem csak a sikerek érdeklik az embereket, és azzal tisztában vagyunk – megtapasztaltuk -, hogy a szurkoló nagyon érzékeny lélek, ha úgy érzi, hogy a kedvenceit “bántjuk”. Nem biztos, hogy nincs igaza, de azt már tudjuk: minden szurkoló elfogult egy kicsit, és ez így van rendjén. Több téma volt, és lesz is, amely igencsak megosztó, itt fontos lenne az értékek melletti érvelés, és a személyeskedés elkerülése. Ezzel egyébként nem volt nagy gond, az olvasóink túlnyomó többségben kulturáltan cserélnek eszmét, még akkor is, ha nem egy hullámhosszon vannak. Egy NSO-fórumhoz képest kifejezetten felüdülés volt olvasni ezeket a hozzászólásokat. 

Na, de mi is a jövő, mit szeretnénk elérni? A legfontosabb célunk – természetesen a fokozatosan növekvő olvasótábor mellett –  a saját, tartalmas írásások megjelenése. Olyan publikációk, posztok, amelyek csak és kizárólag a handballexperten jelennek meg. Mire gondolunk? Elemzések, pre-analízisek, nyereményjátékok, fordítások. Szeretnénk egész szezonon át tartó tippjátékot (női NBI és férfi Bundesliga), amelynek végén a legjobbak nyereménytárgyat kapnak. Szeretnénk aktívabbak lenni instagramon, és tervben van podcastok készítése is. Szeretnénk a kézilabdát és a művészetet közelebb hozni, illetve összekapcsolni, ezért lesz irodalmi-, fotó- és rajzpályázat is, illetve szeretnénk új logót, lehetséges, hogy azt is pályázaton keresztül találjuk meg. Fontosnak gondoljuk, hogy a gyerekek megszeressék ezt a csodálatos sportágat, és el szeretnénk érni, hogy ne focizni, kosarazni meg számítógépezni menjenek, hanem inkább kézizni. (ötleteket erre is várunk)

A jövőben szeretnénk szélesebb körű tájékoztatást adni, de például a honi férfi kézilabdára, vagy a magyar másodosztályokra nincs akkora rálátásunk, csak úgy, mint a külföldire. A németet viszonylag jól ismerjük, de van rajtuk kívül is kézilabdás élet. Ha bárki kedvet kap, és ideje van, szívesen publikációs lehetőséget biztosítunk számára, saját névvel. Legyen az bármilyen írás. Szívesen teret adunk gyerekbajnokságoknak is, hiszen mégiscsak ők jelentik a magyar kézilabdázás jövőjét. 

Egy szó mint száz: szeretnénk olyan oldal lenni, amely széleskörű, hiteles tájékoztatást ad, egyedi hangnemű, korrekt és független. Addig is tessék minket lájkolni, megosztani, ismerősnek ajánlani, valamint jó ponttal bombázni, amennyiben megérdemeljük. Hajrá, magyar kézilabda!

Tisztelettel:
a handballexpert “csapata”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s