A PSG biztos győzelmet adott ki a kezéből

Hamarosan kezdődik a franca bajnokság is, most a Szuper-Kupáért csaptak össze a csapatok. Az EHF-kupa és a BL négyes döntőjének két résztvevője játszott egymással. A PSG a Saint-Raphael csapatával mérte össze az erejét. 

A világ egyik leggazdagabb klubja, a világsztárokkal teletűzdelt PSG fogadta a Saint-Raphael csapatát. A találkozóból zgalmas kis mérkőzés kerekedett.

Az első félidőben a Gensheimerék három gólos előnyre tettek szert, és úgy tűnt, hogy kézben tartják a mérkőzést. Sőt, az utolsó öt percig nem tűnt veszélyben a hazaiak győzelme, ekkor a PSG már négy góllal is vezetett, és nem volt sok hátra a mérkőzésből. 

A vendégek azonban úgy gondolták, hogy ha már elutaztak, akkor szeretnék megnyerni a mérkőzést. A PSG elaludta az utolsó pár percet, így nem hogy leadta a viszonylag komoly előnyét a végjátékban, hanem egyenesen el is veszítette a mérkőzést. Óriási meglepetéssel indult tehát a francia idény, a kérdés ilyenkor ott motoszkál a fejekben: csak a Saint-Raphael örül ennek a meglepetéseredménynek…?

A végeredmény PSG – Saint-Raphael: 25-26.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s