Érd-Signaté: “Amit most az Érd próbál tenni, rontja a magyar kézilabda társadalom jó hírét egész Európában.”

Folytatódik Mariama Signaté és az Érd kálváriája. A francia játékos újabb posztot írt a facebook-oldalára, amelyben nagyon érdekes részleteket árult el. Ha ez elmondottaknak a fele is igaz, akkor el kell gondolkodnia jó néhány embernek a hogyan továbbról…

Signaté írása magyarul:

“A mai napon újra egy szívbehasító napot kellett átélnem, pedig már azt reméltem, hogy a megpróbáltatásaim véget értek. Az Érdi klub most érthetetlen módon nem akarja engedélyezni az átigazolásomat az új francia klubomnak hogy senki sem tud lemondani a klubról, de mi történik, ha egy klub adjon fel egy játékost?
Nem egy hirtelen, szeszélyes döntéssel hagytam el Erdet. Azért hagytam el az Érd klubot, mert az Érd edzői és a klub ügyvezető többször mondta el nekem szó szerint:
“Nem akarunk többet veled dolgozni , és nem fogjuk kifizetni az 5 millió forintos játékengedélyt, azt akarjuk, hogy menj el, és ez a döntés végleges”
A végső döntésük alátámasztására nem engedtek be az Arénába és a rehabilitációs létesítményeibe, nem volt szabad járnom sem az edzére sem a meccsekre . Még az első mérkőzés előtti augusztus 31-ig edzettem, mint mindenki más, az Érd profi csapatával. Végeztem a szokásos munkámat, de egyik napról a másikra úgy döntöttek, hogy már nem tudom elvégezni a munkámat. Budapest minden szegletébe küldtek edzeni engem külön, míg a csapatban a többi szintén komoly sérültek végezhették a rehabilitációs munkájukat az Arénában és együtt edzhettek a többiekkel, a saját teherbírásuknak megfelelően.
Miután a játékengedelyem nem került kiválasztásra, és éreztem, hogy ellenségként kezeltek, nem maradt más választásom, mint elhagyni a klubot. Amikor azt hallom, hogy soha nem volt kérdés, hogy elküldenek engem, ez még nehezebb nekem.
Kérdezem én, ha tényleg, igazán meg akartak tartani engem mint egy fontos játékost (ezt nyilatkozta a klub edzője), akkor miért zártak ki a közös kommunikációs csoportból, miért aláztak meg, miért utasították el a rehabilitációs gondozásra vonatkozó kérésemet, miért zaklattak mentálisan, miért akadályozták meg, hogy együtt legyek a csapattal közösen, miért küldtek el egy másik városba egyedül orvosi felügyelet nélkül edzeni, és miért kellett külön edzeni a gyerekek között ?!
Ha pedig nem kellek a csapatba, akkor miért nem engednek el , adják át az engedélyemet mielőbb az új klubomnak?!
Abban bízom, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség ezt a klub általi inkorrekt magatartást nem fogja támogatni, és segít nekem abban, hogy mielőbb játszani tudjak az új klubomban Franciaországban. Nem értem az egész eljárásmódot, nem értem a jogszerűtlen magatartást a minimàlis emberi tisztesség hiányát ( megkülönböztetés, szerződéses kötelezettségvállalások be nem tartása…). Amit most az Érd klub próbál tenni, rontja a magyar kézilabda társadalom jó hírét egész Európában.”

 

Forrás:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s