Női NBI: A Ferencváros nyerte a Siófok elleni rangadót.

Ma rangadót játszottak a női NBI-ben, a Siófok a Ferencváros csapatát fogadta. A dobogóra törő hazaiaknak győzni kellett ahhoz, hogy elérjék a céljaikat. 

A Ferencváros nehéz napokon van túl, hiszen hétvégén még BL-meccset játszottak Elek Gáborék, míg szerdán Siófokra látogattak, majd pár nap múlva jöhet a Bukarest elleni csata. Ami a Siófokot illeti, frissebb csapat benyomását keltették, persze nem volt miben nagyon elfáradniuk.

A Fradi nem játszott jól, nem játszott élesen, mégis vezetni tudtak az első félidőben. Schatzlon kívül igazából senki sem játszott jól vendégoldalon, de ez is elég volt ahhoz, hogy egy gólos előnyre tegyenek szert.

A Siófok jól találta meg a beállósokat, eredményesen lőtt távolról is, és néha – gondolom, nem véletlenül – próbáltak tempót diktálni.

A második félidő elejét jobban kezdte a Fradi, főleg Háfrának köszönhetően, ezt követően azonban a Siófok védekezése feljavult, és a vendégek többször tanácstalannak tűntek. A 45. percben döntetlen volt az állás, és megtippelhetetlen volt a végeredmény.

Ezután egy hazai emberhátrányt kihasználva kisebb előnyre tett szert a Ferencváros, és a Siófok már nem tudott váltani. Bíró Blanka visszaállása fontos húzás volt, több parádéval vétette magát észre.

Már-már eldőlni látszott a mérkőzés, amikor négy perccel a vége előtt a Siófok villámgyorsan kihasználta a Fradi hibáit. Gyors gólokat tudtak lőni a hazaiak, és ismét nyílt lett a mérkőzés. A végén azonban a rutin győzedelmeskedett. A Siófok nem tudott egalizálni, és az ellentámadásból Schatzl harcolt ki hetest, amelyet Pena értékesített, így eldőlt a mérkőzés. A hazai csapat jól küzdött, és jó úton járnak, hogy a későbbiekben megráncigálják az oroszlán bajszát.

A vége Siófok – Ferencváros: 28-31.

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s