Rosszkor rosszul. A Fradi simán kikapott a Bukaresttől. A románok megérdemelten nyertek

Ma játszották az ősz egyik legfontosabb BL-mérkőzését. A Ferencváros a Bukarest csapatát fogadta. Rendkívül fontos volt a találkozó a továbbjutást illetően.

A Fradi kezdte jobban a mérkőzést, Elek Gábor csapata több góllal is vezetni tudott. Dragan Djukic, a vendégek szakvezetője viszonylag hamar kikérte az idejét, és ez sajnos jót tett a Bukarestnek. Feljöttek egy gólra, majd Kovacsics Anikó elhibázott büntetője után az egyenlítés is összejött nekik. A legnagyobb baj, hogy Neagu jól kezdte a mérkőzést, két lövésből két gól, ez a mérkőzés további része miatt aggodalomra adhatott okot. 6-6 után a vezetést is átvette a vendégcsapat, a játékvezetők tevékenysége eddig több, mint érdekes. Elek Gábor azonnal kikérte az idejét, a 13. percben.

A time out után rögtön gólt lőtt a Fradi, de ezt követően a Bukarest el tudott menni két góllal. A Ferenváros türelmetlen, pontatlan és bizonytalannak tűnt, és a visszarendeződéssel is gondok akadtak. Neagu emberhátrányból is gólt tudott lőni, a Fradi nem vette komolyan, mintha valami ismeretle ifista lenne, úgy hagyták lőni. A félidő mélypontja az volt, amikor a Bukarest kettős emberhátrányból gólt tudott lőni.

Nem volt meglepetés, hogy ilyen teljesítmény után a Bukarest el tudott húzni négy-öt góllal. Ez a Ferencváros most nagyon fáradtnak tűnt, nem elsősorban fizikálisan hanem fejben. Több kulcsjátékos olyan hibákat vétett, amilyeneket nem szokott, vagy nagyon ritkán. A románok pedig úgy játszottak, ahogy az tőlük várható volt. A félidőben Ferencváros – Bukarest: 10 – 17.

A második félidő sajnos nem hozott változást, volt olyan szakasza a második 30 percnek, amikor azt gondoltuk, hogy, na most esetleg esély, de ilyenkor mindig megrázták magukat a románok. A második félidőben Háfra volt a legaktívabb, valamint vendégoldalról Cvijic tűnt ki, nem csak a játékával.

A mérkőzés előtt reálisnak gondoltam, hogy a Fradi okozhat meglepetést, de ma a románok jó napot fogtak ki, ma nem akartak edzőt buktatni, és igazolták klasszisukat. Ez a Bukarest valószínűleg ott lesz a Final Fourban, főleg ha még javulnak is majd. A Fradinak izgulnia kell még, ami a csoportállást illeti. Kár, hogy pont ma volt a legfásultabb a csapat, de ettől a Bukaresttől ki lehet kapni. Jöhet a Vipers elleni meccs, vagy élet-halál harc vagy jelentéktelen edzőmérkőzés. Attól függ, mit játszanak ma a Bietigheimmal.

A végeredmény Ferencváros – CSM Bucaresti: 28-24.

Fotó: NSO

 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s