bajnokok ligája férfi kézilabda francia kézilabda handball magyar kézilabda nemzetközi kézilabda Szeged

A PSG-ből igazol a Szeged – sajtóhír. Balogh Zsolt: Tatabánya?

A bajnokság még mindenhol tart, a BL-ről nem is beszélve, a csapatok már most azon fáradoznak, hogy a következő évtől erősödni tudjanak. A Szeged állítólag nagy halat fogott ki.

Dainis Kristopans, a balkezes óriás a PSG-be igazol, ez pedig azt jelenti, hogy egy játékosra valószínűleg nem tartanak igényt Párizsban. Éppen ezért nem elképzelhetetlen, hogy igaz az a sajtóhír, hogy Luka Stepancic, a horvát válogatott balkezes lövője Szegedre teszi át a székhelyét.

Az index.hr már tényként közli, hogy Stepancic Szegedre igazol, hozzátéve, hogy a 28 éves jobbátlövő nem tudott kilépni a PSG-ben a franciák csillaga, Nedim Remili árnyékából, ezért dönthetett a váltás mellett.

Ami a Szegedet illeti, a Tisza-parti csapatnak jelenleg három játékosa is van a jobbátlövő posztra, közülük a spanyol Jorge Maquedának még egy szezonra érvényes a szerződése, a kevesebb játéklehetőséget kapó cseh Stanislav Kaspáreknek még további két évig szól a megállapodása, míg a magyar válogatott Balogh Zsolttal még nem hosszabbított a klub.

A zuhanyhíradó szerint – magyarul pletyka szinten – Balogh Zsolt, a magyar válogatott egyik jobbátlövője Tatabánya felé veszi az irányt. A hírek szerint nem ő az egyetlen magyar válogatott játékos, aki csatlakozni fog Matic csapatához. Egyelőre azonban biztosat nem tudunk.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: