Pena, Tomori: Siófok? Bulatovic: Győr? Zuhanyhíradó, avagy nem zörög a haraszt…

A csapatok a bajnoki véghajrába érnek, de nem tétlenkednek az átigazolási piacon sem. Több fontos igazolást bejelentettek már, de vannak kérdőjelek, több játékos jövője még nem biztos, és mint ahogy ilyenkor lenni szokott, már több pletyka látott napvilágot.

Előre szeretnénk közölni, hogy az adott játékosmozgások nem biztosak, sőt inkább csak pletykaszinten jelennek meg – egyelőre. Aki nem szereti az ilyen híreket, és hülyeségnek tartja, inkább lapozzon. Persze mint tudjuk, nem zörög a haraszt…

Lássuk a legfrisebb híreket a zuhanyhíradóból.

A Győr a elveszített egy (valaha?) klasszis jobbátlövőt, és igazolt egy jobbátlövőt. Nora Mörk mondhatni, viharosan távozik a BL-címvédőtől, ahol már egy jó ideje nem tudott pályára lépni a sérülése miatt. Bukarestbe tart, épp oda, ahonnan ugyanerre a posztra érkezik játékos, méghozzá a norvég Amanda Kurtivoc személyében. Egy balkezes átlövő nem elég, gondolhatták Győrben, és a hírek szerint érkezik még egy jobbátövő, egy régi ismerős, Katarina Bulativoc, aki már játszott zöld-fehér színekben korábban. Nem volt nagy szerelem, talán kijelenthetjük, hogy nem váltotta be a játékos a hozzá fűzött reményeket. Többen tudni vélik, hogy már alá is írt, érdekes fejlemény lenne, az biztos.

És, hogy miért kell még egy jobbátlövő? Azért mert a hírek szerint Tomori Zsuzsa is elhagyja a csapatot, Siófokra költözik, csakúgy, mint Nerea Pena, a Fradi klasszisa. Mellettük Szikora Melinda érkezését lehet hallani. A Ferencváros kapusa sokáig volt sérült, és a posztra többen is vannak, így a csapatváltás akár logikus lépés is lehet.

Ami a Ferencvárost illeti, a hírek szerint több légiós is eligazol a fővárosi csapatból. Penáról már esett szó, de Malovic és Klikovac távozása is esélyes, ez pedig azt jelenti, hogy Elek Gáboréknak lehetősége nyílik két-három légiós igazolására. A hírek szerint több játékossal is tárgyalnak: Alicia Stolle és Emily Bölk Németországból érkezhet, de célkeresztben van a norvég Ella Reistad és a cseh Iveta Luzumova is.

Még egyszer: semmi sem biztos, de egy-két igazolás akár biztosra is vehető a fentiek közül. Izgatottan várjuk a történéseket.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s