Döntött az EHF: Kizárták a magyar csapatokat a BL-ből. Az ítélet még nem jogerős…

Tegnap az esti férfi BL-mérkőzések után Genfben ülésezett az Európai Kézilabda Szövetség, ahol a magyar csapatokat vették górcső alá. A rendkívüli értekezleten több mint felháborító ítélet született!

Az EHF rendkívüli ülésen taglalta a magyar csapatok szereplését a Bajnokok Ligájában. Mint köztudott, két férfi és két női csapatunk is áll még a legrangosabb kupasorozatban, és ez szúrhatja több hivatalnok szemét. A magyar diplomácia sajnos elég gyenge, ezért ott próbálnak meg kiszúrni velünk, ahol lehetségesnek tartják.

Az értekezlet az EHF 13. cikkelyének 3/1-es bekezdése alapján összehívható, ez pedig nem jelent jót a magyar csapatoknak. Több nemzetközi szakértőt is megkérdeztünk, miről is szól ez a kis betűs cikkely, de csak az egyik merte elárulni, hogy illegális fokozószerekről lehet szó.

“A szurkolók túlságosan is fontos szerepet játszanak Magyarországon a jó eredmény elérésében, és ezt többen nem nézik jó szemmel. Meg kell állítanunk a magyar szurkolók segítségét élvező csapatokat, túl sokat segítik a kézilabdázóikat! Ez nem fair –  nyilatkozta Karl Pechvogel, aki egyenesen a Flensburg meccsről repült a hirtelen összehívott konferenciára.

 

2019. április 1.

4 hozzászólás

 • Dread Naughty

  Állítólag ez az egész már egy éve érlelődött, de csak azért került rá sor, mert a hétvégén történtek után nem tehetett mást EHF, mint hogy megkezdi a 13-as cikkelyszerinti eljárást.
  A hétvégén Soros György egy lockpick szettel betört a Veszprém, másnap pedig a Szeged öltözőjébe, hogy kicserélje a vaxos tégelyeket vazelinesre, ugyanis több NGO-ja isportugál, illetve lengyel kéziszurkolónak öltöztetve kerül becsempészésre az EU területére, ám ha a magyar csapatok kiütik a Plock/Sporting csapatát, további BL meccsek híján nem maradna alibi.
  Soros a Gulyás Marcit küldte, hogy oldja meg ezt, de őt meg időközben letartóztatták, így kétségbeesésében a saját kezébe vette az irányítást.
  Állítólag Lékai Máté vette őt észre, amint babrál a szertár lakatjával, másnap meg Szegeden Bombac szúrta ki az öreget és hívta ki rá a rendőrséget.
  A genfi események már ccsak ennek a következményei.

  Kedvelés

 • Rozgonyi Gyorgy

  Remelem ez APRILIS 1 tiszteletere irt szosszenet !

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s