”13 ezer eurót kerestem a junior vb egyik meccsén.” Fogadási csalás a kézilabdázásban?

Hatalmas botrány borzolja a kézilabda világának kedélyeit, kiderült ugyanis, hogy minden bizonnyal fogadási csalás történt a junior világbajnokság egyik mérkőzésén.

Velibor Dzarovski eddig is a macedón sportélet egyik legellentmondásosabb figurája volt. A kétes előéletű menedzser a nyolcvanas években börtönben is ült, ugyanis 22 macedón bajnoki futballmeccs végeredményének befolyásolásával vádolták meg.

A szerb alo.rs honlapnak nemrégiben így nyilatkozott: ”Még mindig foglalkozom meccsek befolyásolásával. Nem is értem, miért lepődnek meg ezen ennyire? Ez az életem, a hivatásom, a szenvedélyem. Régebben nagy tételben játszottam, ma már kicsit kisebben. Két hete 13 ezer eurót kerestem, csupán egy fogadással. Mivel ez egy junior világbajnoki kézilabda meccs volt, nem engedték, hogy több pénzt tegyek a mérkőzésre. Ezt a tevékenységet mindig könnyebb egy olyan sportágban végezni, melyet nem övez széles körű érdeklődés, a média ugyanis ügyet sem vet arra, ha történik néhány furcsa, valamint meglepő dolog a pályán”.

Forrás: https://www.handball-planet.com/match-fixer-velibor-dzarovski-i-earn-13-000-eur-on-handball-match-of-youth-wch-2019/

Fordította. Vigh Martin

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s