Megszenvedett a Fradi a DKKA ellen

Újabb izgalmas találkozóval folytatódott a K&H liga, a kedden pontot hullajtó Ferencváros ez alkalommal a Dunaújvárost látta vendégül. Lássuk tehát, hogyan birkózott meg egymással a két csapat.

Az első félidőre lassú, ám küzdelmes játék volt jellemző. A Dunaújváros kitűnően diktálta a mérkőzés ritmusát, emellett kiemelendő, hogy a DKKA milyen okosan formált előnyt a látszólagos hátrányból. Triscsuk és Ferenczy hiányában ugyanis a vendégek komoly nehézségekkel küzdöttek az átlövők terén, azonban támadójátékukat okosan megszervezve, egy-egy elleni szituációkra alapozva eredményesek tudtak lenni. Az offenzív játék a Ferencváros oldalán is kiválóan működött, azonban a védekezés, és a kapusteljesítmény nem feltétlen volt az elvárható szinten.

A második játékrész sem mutatott radikálisan más képet. A Ferencváros rengeteget hibázott, a vendégek pedig minden erejükkel próbáltak meccsben maradni. Ez pedig maradéktalanul sikerült is, egészen az ötvenedik percig. Ekkor azonban szinte teljesen elfogyott a vendég csapat, rengeteg technikai hibát vétettek, ráadásul a hazai kapuban Szemerey teljesítménye is feljavult, ezeket a tényezőket kihasználva a Ferencváros pedig eldöntötte a találkozót.

Végül a Ferencváros ha nehezen is, de sikerrel hozta a mai találkozót. Elek Gábor nyilván nem lehet elégedett, ámbár vannak bíztató egyéni teljesítmények( Kovacsics, Klujber). A Dunaújvárost pedig minden dicséret megilletti, ugyanis a vendégek képesek voltak a problémáikat figyelmen kívül hagyni, és a végletekig küzdeni.

Végeredmény: FTC-DKKA: 31-23 (13-12)

 

Vigh Martin

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s