Kábítószer használata miatt eltiltották a válogatott kézilabdázót

Dan Beutler-t, a Flensburg és korábbi svéd válogatott kapust kokain-vád alá helyezték. Most igazolódott a vád: 15 hónapos felfüggesztés vár a HK Malmö kézilabdázójára, amivel valószínűleg a pályafutása lezárul.

2019.március 28.-án, a Sävehof elleni negyeddöntő visszavágóján szólították fel doppingvizsgálatra. Ekkor egy 40%-os teljesítményt hozott a kapuban, amelynek köszönhetően 1-1 lett a párharc állása.

Az interjújában elmondja: megkönnyebbülést érzett akkor, amikor otthon elmondhatta a családjának panaszait. Köztudottan nyilatkozott betegségéről, egy bizonyos ADHD nevű kórképről, ami magyarul annyit tesz: Figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar. Minden este mikor a kutyát ment sétáltatni, megállt a garázsban és felszívta a drogot. Szerinte, ha akkor nem hívják ki doppingtesztre, ő már régóta a pokolban lenne.

Azonban, azok a vádak, amik a játékfüggőségéről szóltak, nem igazak. Interjújában kitér arra, hogy bár mindig is költötte a pénzét, sosem kellett felelősséget vállalnia a tetteiért.

Annak ellenére, hogy októberben lesz 42 éves, még vissza szeretne egyszer térni a kapuba. A kézilabda volt a mindene, most mégis egy betegség miatt lehet, elvesztette az utolsó éveit.

Áron

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s