Újabb idegenbeli győzelmet aratott a MOL-Pick Szeged

A Mol-Pick Szeged az eddig nulla pontos PPD Zagreb otthonába látogatott, így joggal reménykedhettünk abban, hogy Juan Carlos Pastor tanítványai újabb idegenbeli győzelmet fognak aratni. Vegyük tehát sorra a mérkőzés eseményeit.

A találkozó elején a Zágráb igen masszív, kemény, sok esetben talán durva védekezéssel rukkolt elő, mely talán kicsit meg is zavarta a vendég szegedieket. A hazai csapat eredményesen lassította a játékot, ennek következtében nem alakult nagyobb különbség a két csapat között. A félidő derekán történt egy érdekes eset, egy hétméteres elvégzésekor Bogdan Radivojevic eltalálta a zágrábiak kapusát, az orosz játékvezetők pedig piros lapot mutattak fel a Szeged szerb légiósa számára. Az ítéletet nem igazán lehet vitatni, a szabályok értelmében jogos volt a végleges kiállítás. Ezt követően azonban a Szeged ritmust váltott támadásban, és főleg a hazai hibáknak, és a sok kiállítás következtében kialakult kaotikus játéknak köszönhetően nagy előnyre tett szert. A kiállításoknál érdemes megállni egy szóra, a horvátoknak volt több olyan durva szabálytalansága, mely teljeséggel érthetetlen volt. Kiemelendő még Mikler Roland, aki ez alkalommal is kitűnő teljesítményt nyújtott.

A második félidőben a Szeged győzelme már nem forgott veszélyben, a Zágrábiak nem igazán tudtak közelebb zárkózni, egyedül a kiemelkedő zágrábi kapusteljesítményre lehettünk figyelmesek. Összességében tehát a várakozásoknak megfelelően, nagy különbséggel nyert a Szeged, így újabb két pontot gyűjtöttek be a “kékek”.

Végeredmény: PPD Zagreb- MOL-Pick Szeged:21-26( 10-15)

Kép:Nemzeti Sport

Vigh Martin

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s